Μάρτα Φασίνα: Ποια είναι η 32χρονη «χήρα» του Σίλβιο Μπερλουσκόνι

Ο συμβολικός γάμος του Καβαλιέρε σε ηλικία 85 ετών

Σίλβιο Μπερλουσκόνι και Μάρτα Φασίνα / Φωτογραφίες από Instagram

Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών. Άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Σαν Ραφαέλε της Ρώμης μετά από μακρά νοσηλεία λόγω πνευμονίας και μιας μορφής λευχαιμίας. Ο Μπερλουσκόνι με την πολυτάραχη ζωή και τα περιβόητα «μπούνγκα μπούγνκα» πάρτι που διοργάνωνε, αφήνει πίσω του πέντε παιδιά και την τελευταία σύντροφό της ζωής του, την κατά 53 χρόνια νεότερή του, Μάρτα Φασίνα.

Πέθανε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι σε ηλικία 86 ετών

Το πρωί, ο αδερφός του Πάολο και τα παιδιά του, Μαρίνα, Ελεονόρα, Μπάρμπαρα και Πιερ Σίλβιο Μπερλουσκόνι είχαν σπεύσει στο νοσοκομείο, όπου βρισκόταν ήδη η σύντροφός του, Μάρτα Φασίνα. Τα τελευταία χρόνια ο Μπερλουσκόνι αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα υγείας και είχε νοσηλευτεί για μεγάλα διαστήματα στο νοσοκομείο.

Τα φώτα της δημοσιότητας πέφτουν μοιραία πάνω στη «χήρα» του «Καβαλιέρε», την Μάρτα Φασίνα. Μια γυναίκα που μπήκε στη ζωή του όσο εκείνος συμπορευόταν με την επί χρόνια σύντροφό του, την Φραντσέσκα Πασκάλε. Για χάρη της Μάρτα, ο Μπερλουσκόνι άνοιξε νέο κεφάλαιο στην προσωπική του ζωή.

Ο Μπερλουσκόνι και η Μάρτα Φασίνα

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι και η Μάρτα Φασίνα / Instagram

Γεννημένη σε μια παραλιακή πόλη της Νότιας Ιταλίας, η Μάρτα Φασίνα αποφοίτησε με πτυχίο στη Λογοτεχνία και τη Φιλοσοφία από το Πανεπιστήμιο Σαπιέντζα της Ρώμης.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marta Fascina (@mf9milan)

 

Η Μάρτα, η οποία φέρεται να έχει τατουάζ στο σώμα της τα αρχικά του δισεκατομμυριούχου SB, είχε υποστηρίξει το πολιτικό κόμμα που ίδρυσε ο Μπερλουσκόνι τη δεκαετία του '90 και τον γνώριζε από τότε που η ίδια εργαζόταν στην ποδοσφαιρική ομάδα της Μίλαν.
Στη συνέχεια εξελέγη βουλευτής του κόμματος Forza Italia.

Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών

Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας και μεγιστάνας των ΜΜΕ έκανε μια «γιορτή αγάπης», όπως την αποκάλεσε, με τη Μάρτα Φασίνα, στη Villa Gernetto στην πόλη Λέσμο, βόρεια του Μιλάνου, το 2022.

Όλα έμοιαζαν με γάμο, με τη νύφη να φορά νυφικό, να κρατά ανθοδέσμη, τον χώρο να είναι στολισμένος, και να παρατίθεται δείπνο στους καλεσμένους. Ωστόσο ο Σίβλιο Μπερλουσκόνι και η Μάρτα Φασίνα δεν παντρεύτηκαν επίσημα λόγω μιας διαμάχης με τα παιδιά του Μπερλουσκόνι για την περιουσία του.

Ο Μπερλουσκόνι είχε πέντε παιδιά. Τη Μαρίνα, την Ελεονόρα, τη Μπάρμπαρα, τον Λουίτζι και τον Πιερ Σίλβιο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top