Πάπας Φραγκίσκος: Είναι άρρωστος και αναγκαστικά ακυρώνει όλο το πρόγραμμα

Προβληματισμός γύρω από την κατάσταση υγείας του

Πάνω από 60.000 χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν σήμερα στην Πλατεία του Αγίου Πέτρου στο Βατικανό, για τη λειτουργία της Κυριακής των Βαΐων των Καθολικών

Προβληματισμό έχει προκαλέσει η κατάσταση της υγείας του Πάπα Φραγκίσκου, όπως γράφουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης. Συγκεκριμένα, ο Προκαθήμενος της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας δεν ήρθε σε επαφή με πιστούς, ωστόσο δε δημοσιεύτηκαν περισσότερα για την κατάστασή του. 

Πάπας Φραγκίσκος: Είμαι ακόμη ζωντανός

Σύμφωνα με την ενημέρωση από το Βατικάνο, ο Πάπας είναι άρρωστος και γι' αυτό «αναγκαστικά θα ακυρώσει όλο το πρόγραμμά του για τις επόμενες ημέρες».

«Λόγω πυρετού, ο Πάπας Φραγκίσκος δεν συμμετείχε στη λειτουργία και δεν ήρθε σε επαφή με τους πιστούς» ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του Βατικανού, Ματέο Μπρούνι.

Πάπας Φραγκίσκος: «Πρέπει να ξέρουμε να αποσυρόμαστε την κατάλληλη στιγμή»

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 87χρονος Πάπας είχε νοσηλευτεί για αρκετές ημέρες λόγω βρογχίτιδας τον περασμένο Μάρτιο και ακολούθησε θεραπεία με αντιβιοτικά για να επιστρέψει στα καθήκοντά του και να μπορέσει να συμμετάσχει στις λειτουργίες για το Πάσχα των Καθολικών.

Η εμφάνισή του την περασμένη Πέμπτη προκάλεσε σχόλια καθώς φαινόταν εξουθενωμένος σε συνάντηση με μαθητές κοντά στο Βατικανό. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top