Μεγιστάνας θέλει να γίνει έφηβος - Παίρνει αίμα του 17χρονου γιου του

Στο κυνήγι της αιώνιας νεότητας

Μεγιστάνας θέλει να ξαναγίνει έφηβος - Παίρνει αίμα από τον 17χρονο γιο του

'Ενας εκκεντρικός μεγιστάνας της τεχνολογίας παίρνει αίμα από τον γιο του σε μια προσπάθεια να κατακτήσει την... αιώνια νεότητα. Το όλο εγχείρημα θυμίζει σενάριο επιστημονικής φαντασίας.

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή που 12χρονη σώζει τον αδερφό της από πνιγμό

Ο 45χρονος Μπράιαν Τζόνσον, ο οποίος απέκτησε την περιουσία του γύρω στα 30 όταν πούλησε την εταιρεία του Braintree Payment Solutions στο EBay για 800 εκατομμύρια δολάρια, ισχυρίζεται τώρα ότι «χρησιμοποιεί» - σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ - τον 17χρονο γιο του, Ταλμάτζ για να του παρέχει μεταγγίσεις αίματος.

Μπράιαν Τζόνσον: Ο μεγιστάνας που ψάχνει την αιώνια νεότητα παίρνει αίμα από τον 17χρονο γιο του

O Μπράιαν Τζόνσον στο κυνήγι της αιώνιας νεότητας, παίρνει αίμα από τον γιο του / Facebook

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο εκκεντρικός μεγιστάνας στο Bloomberg, τον περασμένο μήνα πήγαν σε μια κλινική κοντά στο Ντάλας, τόσο ο ίδιος, όσο και ο 70χρονος πατέρας του και ο γιος του για μια πολύωρη θεραπεία ανταλλαγής αίματος.

Να σημειωθεί ότι ο Τζόνσον συνήθως χρησιμοποιεί το πλάσμα από έναν ανώνυμο δωρητή, αλλά αυτή τη φορά ο γιος του παρείχε ένα λίτρο από το αίμα του, το οποίο μετατράπηκε σε μια παρτίδα υγρού πλάσματος και μια άλλη από ερυθρά, λευκά αιμοσφαίρια και αιμοπετάλια.

Συναγερμός στον Λευκό Οίκο: Φορτηγάκι έπεσε σε μπάρες ασφαλείας

Ο Τζόνσον έχει μια ομάδα 30 γιατρών και εμπειρογνωμόνων αναγεννητικής υγείας που επιβλέπουν την αγωγή του, όπως δήλωσε στο Bloomberg News.

Ο στόχος του είναι όλα τα κύρια όργανά του -συμπεριλαμβανομένου του εγκεφάλου, του ήπατος, των νεφρών, των δοντιών, του δέρματος, των μαλλιών, του πέους και του ορθού- να λειτουργούν όπως λειτουργούσαν στα τέλη της εφηβείας του.

Τραγωδία στη Γουιάνα: Κάηκαν 19 κορίτσια σε κοιτώνα σχολείου

Η πρωτοβουλία, γνωστή ως Project Blueprint, απαιτεί από τον Τζόνσον να τηρεί μια αυστηρή χορτοφαγική δίαιτα με 1.977 θερμίδες την ημέρα, ένα καθημερινό πρόγραμμα άσκησης που διαρκεί μία ώρα, άσκηση υψηλής έντασης τρεις φορές την εβδομάδα και να πηγαίνει για ύπνο κάθε βράδυ την ίδια ώρα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top