Βρέθηκε 9χρονη που είχε εξαφανιστεί χάρη σε σειρά του Netflix

Το κορίτσι απήχθη το 2017 από τη μητέρα του

Αίσιο τέλος είχε η απαγωγή ενός 9χρονου κοριτσιού το 2017. Έξι χρόνια μετά, μάρτυρας την αναγνώρισε μέσα από μια σειρά του Netflix!

Ένα κορίτσι που απήχθη από τη μητέρα του σε ηλικία 9 ετών το 2017, βρέθηκε ζωντανό και καλά στην υγεία του στη Βόρεια Καρολίνα. Ένας ιδιοκτήτης καταστήματος την αναγνώρισε, αφού παρακολούθησε την ιστορία της στη σειρά του Netflix «Unsolved Mysteries».

Η Κέιλα βρισκόταν υπό την φροντίδα του πατέρα της, αφού η μητέρα της είχε χάσει την επιμέλειά της. Τελευταία φορά εθεάθη 4 Ιουλίου 2017. Στις 5 Ιουλίου ο πατέρας πήγε να πάρει την Κέιλα από το σπίτι της μητέρα της, όμως το παιδί δε βρισκόταν πουθενά.

Βρέθηκε 9χρονη που είχε εξαφανιστεί το 2017, χάρη σε μια σειρά του Netflix

H 9χρονη Κέιλα απήχθη το 2017 από τη μητέρα της / Missing Alert

Έξι χρόνια μετά, η 40χρονη συνελήφθη στη Βόρεια Καρολίνα, όταν ένας υπάλληλος καταστήματος αναγνώρισε το κορίτσι για το οποίο είχε σημάνει συναγερμός το 2017. Είχε παρακολουθήσει ένα επεισόδιο σειράς του Netflix, το οποίο αναφερόταν στην εξαφάνισή της. Χωρίς δεύτερη σκέψη τηλεφώνησε στην αστυνομία.

Η μητέρα, η οποία είχε μόνο δικαιώματα επίσκεψης όταν την απήγαγε, κρατείται με εγγύηση 250.000 δολαρίων.

Η 15χρονη σήμερα Κέιλα βρίσκεται υπό προστατευτική κράτηση. 

Η υπόθεσή της αναφέρθηκε στη σειρά «Unsolved Mysteries», σε ένα επεισόδιο για παιδιά που είχαν απαχθεί από τους γονείς τους.

Η Κέιλα βρέθηκε 6 χρόνια μετά την εξαφάνισή της

Το Εθνικό Κέντρο για τα Εξαφανισμένα Παιδιά είχε δημοσιεύσει όλα αυτά τα χρόνια φωτογραφίες της Κέιλα για το πώς είναι πιθανό να μοιάζει σήμερα, κάτι που όπως απεδείχθη, λειτούργησε στην περίπτωση της Κέιλα. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top