Google: Τέλειες φωτογραφίες με το Magic Editor χάρη στην τεχνητή νοημοσύνη

Ποια είναι τα νέα εργαλεία που θα απογειώνουν φωτογραφίες και μηνύματα

Google: Τέλειες Φωτογραφίες Χάρη Στην Τεχνητή Νοημοσύνη

Χάρη στην τεχνητή νοημοσύνη, το Google μπορεί να γράφει τα SMS ή να ρετουσάρει φωτογραφίες. 

Η Google κατέστησε την τεχνητή νοημοσύνη πρωταγωνιστή του συνεδρίου Google I/O. Από τους Χάρτες μέχρι το Gmail, τις Φωτογραφίες και τα Μηνύματα, θα χρησιμοποιείται η τεχνητή νοημοσύνη εκεί που δεν το περιμένει κανείς.

Η Google κατέστησε την τεχνητή νοημοσύνη πρωταγωνιστή του συνεδρίου Google I/O (AP Photo/Jeff Chiu)

Η Google κατέστησε την τεχνητή νοημοσύνη πρωταγωνιστή του συνεδρίου Google I/O (AP Photo/Jeff Chiu)

Για δύο ώρες, η τεχνητή νοημοσύνη made in Google ήταν ο πρωταγωνιστής του συνεδρίου Google I/O. Παρούσα παντού, υπόσχεται να γίνει απαραίτητη σε όλες τις υπηρεσίες που μαζί με τις πολλές δυνατότητες που θα διευκολύνει την καθημερινότητά μας. 

Τέλειες φωτογραφίες

Η Google παρουσίασε το Magic Editor για το Google Photos, μια νέα διάσταση στην επεξεργασία φωτογραφιών που έχει ως στόχο να κάνει όσους το χρησιμοποιούν σε εξαιρετικά εμπνευσμένους, ταλαντούχους φωτογράφους. Αφού αφαιρέσει τα αντιαισθητικά στοιχεία από μια φωτογραφία με τη Μαγική Γόμα, το νέο εργαλείο επιτρέπει την ανασύνθεση μιας φωτογραφίας ή ακόμα και να την ανακατασκευή της αλλάζοντας τα στοιχεία  και τη διάταξή τους.

Έξυπνη αποστολή μηνυμάτων

Το γράψιμο είναι μερικές φορές ταλέντο για την εύρεση της σωστής διατύπωσης ή την αποστολή ενός εμπνευσμένου μηνύματος. Και είναι λογικό η τεχνητή νοημοσύνη να παρεμβαίνει για να βοηθήσει στη διαδικασία της γραφής, όπως ένας/ μια γραμματέας έτοιμη να δανείσει ένα στυλό.

Το Magic Compose είναι μια λειτουργία που θα ενσωματωθεί στα Μηνύματα (την εφαρμογή SMS της Google) για να φέρει λίγο περισσότερο πλούτο στις συνομιλίες. Η τεχνητή νοημοσύνη θα βοηθήσει στη σύνταξη ενός μηνύματος προσφέροντας προτάσεις με βάση το πλαίσιο του μηνύματος για τη σύνταξή του. Η λειτουργία θα βοηθήσει επίσης στη βελτίωση ενός υπάρχοντος μηνύματος και θα το κάνει λίγο πιο συγκροτημένο, πιο επίκαιρο ή πιο κομψό.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top