Σκότωσε την 6χρονη κόρη του συντρόφου της και πέταξε τη σορό της σε χλωρίνη

Άφησε το πτώμα στην αυλή του σπιτιού της μητέρας της

Αποτροπιασμό έχει προκαλέσει η άγρια δολοφονία ενός 6χρονου κοριτσιού από τη σύντροφο του πατέρα της. Η γυναίκα κατηγορείται ότι στραγγάλισε το παιδί και στη συνέχεια πέταξε τη σορό της μέσα σε έναν κουβά με χλωρίνη στον κήπο του σπιτιού της μητέρας της στη Λουιζιάνα των ΗΠΑ.

Οι αρχές της Λουιζιάνα βρήκαν την Bella νεκρή μέσα στον κουβά, λίγες ώρες αφότου ο πατέρας του κοριτσιού ανέφερε την εξαφάνιση της 6χρονης και της κοπέλας του. Η αστυνομία πιστεύει ότι η 43χρονη «μητριά» σκότωσε το παιδί στο σπίτι που έμενε μαζί με τον πατέρα της 6χρονης.

Στη συνέχεια, φέρεται να έβαλε τη σορό της μέσα σε έναν μεγάλο κουβά με χλωρίνη, τον οποίο σκέπασε με καπάκι και τον έστειλε με τρένο στο σπίτι της μητέρας της.

ΗΠΑ: Στραγγάλισε την 6χρονη κόρη του συντρόφου της

Η 6χρονη Μπέλα βρήκε τραγικό θάνατο από τα χέρια της συντρόφου του πατέρα της / Φωτογραφία Facebook

Σε βίντεο που έχουν στα χέρια τους οι αρχές, φαίνεται μια γυναίκα με ψηλές λευκές κάλτσες, κόκκινο τοπ και μαύρο παντελόνι να σέρνει τον πλαστικό κουβά στο βαγόνι ενός τρένου με κατεύθυνση προς το σπίτι, όπου βρέθηκε νεκρό το παιδί.

Η 43χρονη συνελήφθη με τις κατηγορίες για φόνο πρώτου βαθμού και παρεμπόδιση της δικαιοσύνης και κρατείται χωρίς εγγύηση.

«Αυτή η παράλογη και αποτρόπαια πράξη κατέστρεψε για πάντα την οικογένειά μας. Καμία λέξη δεν μπορεί να περιγράψει τον πόνο που διατρέχει το σώμα μας. Είναι πραγματικά απάνθρωπο», έγραψε η θεία 6χρονης. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top