Σάλος με τις αποκαλύψεις για τον Χουάν Κάρλος - Έχει «κρυφή» κόρη!

«Κοινό μυστικό στους κύκλους του παλατιού της Ισπανίας»

Παγκόσμια αποκλειστικότητα του Star η εικόνα συμφιλίωσης του Χουάν Κάρλος και του γιου του, βασιλιά Φελίπε, στην κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Πολλά έχουν ακουστεί και γραφτεί για τις εξωσυζυγικές σχέσεις του πρώην βασιλιά της Ισπανίας, Χουάν Κάρλος. Σύμφωνα με νέο βιβλίο όμως, αποσπάσματα του οποίου βγήκαν σήμερα στη δημοσιότητα, ο Χουάν Κάρλος έχει ακόμα ένα παιδί, μια «κρυφή» κόρη που τη λένε Αλεχάνδρα. Το παιδί αυτό το απέκτησε με ερωμένη του που ανήκε στην αριστοκρατία. 

Κηδεία Κωνσταντίνου: Η αγκαλιά του βασιλιά Φελίπε στον Χουάν Κάρλος

Σύμφωνα με το βιβλίο, το οποίο υπογράφουν δύο Ισπανοί δημοσιογράφοι, η άγνωστη κόρη του Χουάν Κάρλος γεννήθηκε στα τέλη του ’70 ή στις αρχές του ’80 και σήμερα είναι παντρεμένη και μητέρα ενός παιδιού.  

O πρώην βασιλιάς της Ισπανίας, Χουάν Κάρλος- AP Photo/Andres Kudacki

O πρώην βασιλιάς της Ισπανίας, Χουάν Κάρλος- AP Photo/Andres Kudacki

Παρόλο που η «Αλεχάνδρα» γνωρίζει εδώ και χρόνια για τον πραγματικό της πατέρα, ποτέ δε διεκδίκησε τον θρόνο, λένε οι δύο Ισπανοί δημοσιογράφοι- συγγραφείς του βιβλίου.

Αναφέρεται ωστόσο, ότι ο Χουάν Κάρλος έλαβε μέτρα για να διασφαλίσει ότι ο νυν βασιλιάς της Ισπανίας, Φελίπε ΣΤ', και η κρυφή κόρη του δε θα «ερωτεύονταν» ποτέ, σε περίπτωση που συναντιόντουσαν καθώς κινούνταν στους ίδιους κύκλους. 

Ο νυν βασιλιάς της Ισπανίας, Φελίπε ΣΤ', με τη σύζυγό του βασίλισσα Λετίθια/ AP Photo/Abraham Caro Marin

Ο νυν βασιλιάς της Ισπανίας, Φελίπε ΣΤ', με τη σύζυγό του βασίλισσα Λετίθια/ AP Photo/Abraham Caro Marin

Το ισπανικό site “El Confidencial”, το οποίο δημοσίευσε λεπτομέρειες για το βιβλίο σήμερα πριν από την κυκλοφορία του στις 8 Μαΐου, αναφέρει ότι η Αλεχάντρα κατέληξε να γίνει «κοινό μυστικό» στους υψηλότερους κύκλους του παλατιού και της Ισπανίας.

Η ύπαρξη της Αλεχάντρα φέρεται να έχει επιβεβαιωθεί από τρία άτομα: μία πρώην ερωμένη του επίτιμου βασιλιά, έναν επιχειρηματία φίλο του βασιλιά και έναν πρώην σύντροφο της Αλεχάντρα.

Η βασιλική οικογένεια της Ισπανίας, το 2010/ AP Photo/Manu Mielniezuk

Η βασιλική οικογένεια της Ισπανίας, το 2010/ AP Photo/Manu Mielniezuk

Το El Confidencial προσθέτει: «Στη δεκαετία του ‘60 στην Ισπανία, η μαμά της Αλεχάντρα ξεχώριζε λόγω του φιλελεύθερου και προοδευτικού της προφίλ. Εμφανιζόταν σε επιδείξεις μόδας, πρωταγωνιστούσε σε γυαλιστερά περιοδικά και έκανε φιλίες με άλλους συνήθεις πρωταγωνιστές του κόσμου της showbiz. Ακόμη, είχε γίνει η μούσα ενός διάσημου σχεδιαστή υψηλής ραπτικής».

Για την Αλεχάντρα, πρόσθεσε ότι «δε μίλησε ποτέ για το μυστικό της». 

«Είναι ψηλή, αδύνατη και όμορφη. Έχει δανείσει την εικόνα της σε αρκετές μάρκες ρούχων και κοσμημάτων. Είναι παθιασμένη με τη μουσική, τον πολιτισμό και τα ταξίδια και έχει δημιουργήσει τη δική της οικογένεια. Η δημοσιοποίηση περισσότερων πληροφοριών θα έθετε σε κίνδυνο την ταυτότητά της», καταλήγει το  El Confidencial.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top