Δηλητηρίασε με... cheesecake τη σωσία της για να της κλέψει την ταυτότητα!

Στη φυλακή για 21 χρόνια η Ρωσίδα

γλυκό

Σε 21 χρόνια φυλάκισης καταδικάστηκε μια γυναίκα στις ΗΠΑ, η οποία προσπάθησε να σκοτώσει με ένα δηλητηριασμένο... cheesecake την αισθητικό της. Ο λόγος; Οι δύο γυναίκες έμοιαζαν σαν δύο σταγόνες νερό με αποτέλεσμα η μία να θέλει να κλέψει την ταυτότητα της άλλης.  

ΗΠΑ: Πυροβόλησε μαζορέτα που προσπάθησε να μπει καταλάθος στο αμάξι του

Η νεαρή Viktoria Nasyrova επισκέφτηκε την αισθητικό της Olga Tsvyk για ένα ραντεβού για βλεφαρίδες. Ωστόσο έφερε μαζί της ένα λαχταριστό επιδόρπιο, το οποίο της προσέφερε. Η γυναίκα έφαγε το γλυκό που ήταν ποτισμένο με δηλητήριο, αισθάνθηκε δυσφορία και λιποθύμησε. Μια φίλη της την εντόπισε σε κωματώδη κατάσταση και τη μετέφερε στο νοσοκομείο.

Όταν η αισθητικός συνήλθε από το κώμα και επέστρεψε στο σπίτι της, συνειδητοποίησε ότι το διαβατήριο και η κάρτα εργασίας της είχαν κλαπεί, όπως και αντικείμενα αξίας. 

Αυτό που πρόδωσε τη Viktoria ήταν τα δακτυλικά της αποτυπώματα πάνω στο κουτί με το γλυκό. Όπως έγινε γνωστό από τις Αρχές, είχε ποτίσει το γλυκό με ένα ισχυρό ηρεμιστικό με σκοπό να σκοτώσει τη γυναίκα. 

Η ίδια είχε κατηγορηθεί και στο παρελθόν ότι χορήγησε θανατηφόρα φάρμακα σε μια γειτόνισσά της στη Ρωσία το 2014, όμως είχε αρνηθεί τις κατηγορίες. 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top