ΗΠΑ: Πυροβόλησε μαζορέτα που προσπάθησε να μπει καταλάθος στο αμάξι του

Στο νοσοκομείο δυο μαζορέτες

μαζορέτες

Νέο επεισόδιο με πυροβολισμούς έλαβε χώρα στις ΗΠΑ. Αυτή τη φορά ένας 25χρονος άνδρας άνοιξε πυρ σε μαζορέτες στο Τέξας, όταν μια από αυτές προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα του αυτοκινήτου του επειδή το μπέρδεψε με το δικό της. 

Τα κορίτσια επέστρεφαν από την προπόνησή τους και σταμάτησαν στο σουπερμάρκετ όπου κάποιες από αυτές είχαν αφήσει τα αυτοκίνητά τους νωρίτερα. Η Χέδερ Ροθ, η μία από τις τέσσερις έφηβες μαζορέτες, άνοιξε την πόρτα ενός αυτοκινήτου, νομίζοντας ότι ήταν το δικό της. Είδε όμως ότι μέσα βρισκόταν ένας άνδρας και επέστρεψε σε άλλο αυτοκίνητο όπου επέβαιναν τρεις φίλες της. Ο άνδρας βγήκε τότε από το όχημά του και πλησίασε το αυτοκίνητο στο οποίο είχε ήδη επιβιβαστεί η νεαρή.

«Είδα τον άνδρα να βγαίνει από την πλευρά του συνεπιβάτη και κατέβασα το παράθυρο για να του ζητήσω συγγνώμη. Έβγαλε το όπλο και άρχισε να μας πυροβολεί», είπε η Χέδερ στο τοπικό τηλεοπτικό κανάλι KTRK.

Νέα Υόρκη: Σκότωσε 20χρονη που μπήκε κατά λάθος στο γκαράζ του

Δύο από τις κοπέλες τραυματίστηκαν εκ των οποίων μια νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Δράστης της επίθεσης είναι ο 25χρονος Πρίντο Τέλο Ροντρίγκες και συνελήφθη από τις Αρχές. 

Η ανάρτηση της ομάδας των Cheerleaders

Αυξάνονται τα περιστατικά πυροβολισμών στις ΗΠΑ

Το νέο αυτό επεισόδιο με πυροβολισμούς εντάσσεται σε μια σειρά παρόμοιων συμβάντων στις ΗΠΑ. Tην περασμένη εβδομάδα στο Μιζούρι ένας έφηβος τραυματίστηκε σοβαρά, όταν πήγε σε λάθος διεύθυνση για να παραλάβει τα μικρότερα αδέλφια του και ο ιδιοκτήτης του σπιτιού τον πυροβόλησε.

Στη Νέα Υόρκη, μια 20χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της το Σάββατο όταν την πυροβόλησαν επειδή έκανε λάθος ενώ αναζητούσε το σπίτι ενός φίλου της και μπήκε με το αυτοκίνητό της στον χώρο στάθμευσης ενός άλλου σπιτιού.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top