Νέα Υόρκη: Σκότωσε 20χρονη που μπήκε κατά λάθος στο γκαράζ του

Το κορίτσι πήγαινε στο σπίτι φίλου της μαζί με την παρέα της

ΗΠΑ: Σκότωσε 20χρονη Που Μπήκε Κατά Λάθος Στο Γκαράζ Του

Τραγικό θάνατο βρήκε μια νεαρή κοπέλα μόλις 20 ετών στη Νέα Υόρκη, όταν δέχθηκε πυροβολισμούς από τον ιδιοκτήτη ενός γκαράζ, στο οποίο μπήκε κατά λάθος.

Η 20χρονη Κάιλιν μαζί με τρεις φίλους της πήγαιναν σε ένα σπίτι στην επαρχιακή κομητεία της Ουάσιγκτον το βράδυ του Σαββάτου. Όμως ενώ οδηγούσε το αμάξι του φίλου της, μπερδεύτηκε και σε έναν δρόμο βόρεια της Νέας Υόρκης.

Όμως κανείς δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη: ο 65χρονος ιδιοκτήτης του σπιτιού που βρισκόταν στον δρόμο, βγήκε στη βεράντα και πυροβόλησε δύο φορές κατά του αμαξιού που οδηγούσε η Κάιλιν. Μια από τις σφαίρες την τραυμάτισε θανάσιμα.

ΗΠΑ: Σκότωσε 20χρονη που μπήκε κατά λάθος στο γκαράζ του

Η 20χρονη Κάιλιν έχασε τον δρόμο για το σπίτι του φίλου της, μπήκε κατά λάθος σε άλλο δρόμο και ο ιδιοκτήτης του σπιτιού που βρισκόταν στο σημείο την πυροβόλησε και τη σκότωσε / Φωτογραφία Facebook

Ο 65χρονος έχει κατηγορηθεί για φόνο δεύτερου βαθμού.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η παρέα των νεαρών δεν είχαν καταλάβει ότι βρίσκονταν σε λάθος διεύθυνση. Είχαν ξεκινήσει να απομακρύνονται, όταν ο ιδιοκτήτης άρχισε να τους πυροβολεί.

«Ενώ έφευγαν αφού διαπίστωσαν ότι βρίσκονταν σε λάθος σπίτι, ο δράστης βγήκε στη βεράντα του και για οποιονδήποτε λόγο και πυροβόλησε δύο φορές. Η μια σφαίρα χτύπησε το όχημα στο οποίο βρισκόταν η Κάιλιν», δήλωσε ο σερίφης στη συνέντευξη τύπου.

Το περιστατικό συνέβη σε αγροτική περιοχή και οι φίλοι της 20χρονης δεν μπόρεσαν να καλέσουν αμέσως για βοήθεια. Χρειάστηκε να οδηγήσουν μια μεγάλη απόσταση, προκειμένου να ενημερώσουν τις αρχές για το τι είχε συμβεί. Όμως όταν το έκαναν ήταν ήδη αργά για την Κάιλιν.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top