Απίστευτο: Τι σκέφτηκε μία Γαλλίδα για να μην πάει ο σύντροφός της γήπεδο

Κάλεσε την αστυνομία και τους είπε πως ο 29χρονος θα ανατίναζε λεωφορείο

Και τι δε σκαρφίστηκε μια νεαρή Γαλλίδα, προκειμένου να αποτρέψει τον σύντροφό της να πάει στο γήπεδο και να παρακολουθήσει ποδοσφαιρικό αγώνα της αγαπημένης του ομάδας. Η σκέψη έγινε πράξη και στην αστυνομία σήμανε συναγερμός. Τώρα είναι αντιμέτωπη με τη Δικαιοσύνη ενώ ο σύντροφός της είδε τελικά το ματς. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της γαλλικής εφημερίδας «La Dépêche», μια 23χρονη κάλεσε την αστυνομία την περασμένη Κυριακή και κατηγόρησε τον σύντροφό της ως ύποπτο τρομοκρατικής επίθεσης στη Μασσαλία, προκειμένου να τον εμποδίσει να πάει για να δει τον αγώνα της Ligue 1.

Απίστευτο - Γύρισαν πορνό στο γήπεδο της Νις την ώρα του αγώνα!

«Ο φίλος μου είναι στο λεωφορείο με μια βόμβα. Θέλει να ανατινάξει τα πάντα στη Μασσαλία!», είπε στο τηλέφωνο η νεαρή. Ο αριθμός της αναγνωρίστηκε αμέσως από τη γαλλική αστυνομία, με τις αρχές να καταφθάνουν στο σπίτι της στο Colomiers, κοντά στην Τουλούζη σε λίγα λεπτά μετά το τηλεφώνημα. 

Οι αστυνομικοί δεν άργησαν να καταλάβουν το ψέμα της, με την ίδια να ισχυρίζεται στον ανακριτή: «Ήθελε να πάει να ενθαρρύνει την ομάδα του κι εγώ ήθελα να μείνει μαζί μου». Η «απειλή για βόμβα» ήταν – για την ίδια- η καλύτερη λύση προκειμένου να σταματήσει το λεωφορείο που κατευθυνόταν προς τη Μασσαλία.

Εν τέλει, το λεωφορείο με το οποίο ταξίδευε ο σύντροφός της συνέχισε την πορεία του και έφτασε στον προορισμό του. Όταν οι αστυνομικοί προσπάθησαν να φτάσουν στον 29χρονο φερόμενο ύποπτο για τρομοκρατική επίθεση, τον βρήκαν στην κερκίδα.

Την επόμενη μέρα αναγκάστηκε να εξηγήσει στις αρχές ότι δεν είχε σκοπό να διαπράξει επίθεση και ότι δεν είχε στην κατοχή του εκρηκτικά. Η 23χρονη έχει «ραντεβού» με την εισαγγελία της Τουλούζης στις αρχές Μαΐου, απολογούμενη για καταχρηστική κλήση για βοήθεια.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top