Περού: Έκαψε ζωντανή τη σύντροφό του γιατί ήθελε να χωρίσουν

Την έλουσε με εύφλεκτο υλικό και της έβαλε φωτιά

Συνελήφθη στην Κολομβία ο φερόμενος ως γυναικοκτόνος που περιέλουσε με εύφλεκτο υλικό κι έκαψε ζωντανή τη σύντροφό του στο Περού - Βίντεο από Reuters

Μια φρικιαστική γυναικοκτονία που σημειώθηκε, τον προηγούμενο μήνα, στο Περού φαίνεται πως εξιχνιάστηκε, αφού ο φερόμενος δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές στην Κολομβία.

Κίνα: Κρατούσε τη σύζυγό του δεμένη με αλυσίδα στον λαιμό

Ο 19χρονος υπήκοος Βενεζουέλας φέρεται να περιέλουσε με εύφλεκτο υγρό και να έκαψε ζωντανή σε δημόσιο δρόμο την 18χρονη σύντροφό του, η οποία ήθελε να τερματίσει τη σχέση τους. Η νεαρή κοπέλα εισήχθη στην εντατική με εγκαύματα σε βαθμό πάνω από το 60% στο σώμα της και έξι ημέρες αργότερα υπέκυψε στα τραύματα της. Μάλιστα, σε βάρος του καταζητούμενου είχε εκδοθεί κόκκινο σήμα της Interpol.

Έγκυος έπεσε από ύψος 12 μέτρων - Κατηγορείται για δολοφονία ο σύζυγός της

«Συνελήφθη στην Κολομβία, από όπου θα εκδοθεί για να δικαστεί», ανέφερε, χθες Τετάρτη, το υπουργείο Εσωτερικών του Περού μέσω Twitter.

Ινδία: Έκρυψε εκρηκτικά σε γαμήλιο δώρο για να εκδικηθεί την πρώην του!

Πόσες γυναικοκτονίες καταγράφηκαν στο Περού

Υπογραμμίζεται ότι στο Περού των 33 εκατομμυρίων κατοίκων καταγράφηκαν 136 γυναικοκτονίες το 2022, έναντι 146 το 2021 και 138 το 2020, σύμφωνα με επίσημα δεδομένα. Αξίζει να αναφερθεί ότι, συγκριτικά, στη Γαλλία των 67 εκατομμυρίων κατοίκων καταμετρήθηκαν 122 γυναικοκτονίες το 2021.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top