Ινδία: Έκρυψε εκρηκτικά σε γαμήλιο δώρο για να εκδικηθεί την πρώην του!

Νεκρός ο γαμπρός

Ινδία

Ένα αποτρόπαιο έγκλημα έλαβε χώρα στο κρατίδιο Τσατίσγκαρ της κεντρικής Ινδίας, όταν ένας άνδρας προσέφερε ως γαμήλιο δώρο στην πρώην σύντροφό του ένα στερεοφωνικό όπου είχε κρύψει εκρηκτικά με σκοπό να τη σκοτώσει. 

Όλα ξεκίνησαν όταν η 22χρονη κοπέλα απέρριψε την πρόταση του 33χρονου δράστη Σαρτζού Μαρκάμ να γίνει η δεύτερη γυναίκα του. Η οικογένειά της μάλιστα είχε κανονίσει να παντρευτεί έναν άλλον άνδρα. 

Ο άνδρας έβαλε σε εφαρμογή το θανατηφόρο σχέδιό του. Σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, έκρυψε δύο κιλά εκρηκτικά στα ηχεία ενός στερεοφωνικού, το οποίο στη συνέχεια προσέφερε ως δώρο στο ζευγάρι για τον γάμο τους. Οι νεόνυμφοι γλέντησαν μετά την τελετή και την επόμενη ημέρα αποφάσισαν να ανοίξουν τα δώρα που είχαν λάβει. 

Όταν συνέδεσαν το στερεοφωνικό στο ρεύμα, η συσκευή εξερράγη με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο γαμπρός και ο μεγαλύτερος αδερφός του, ενώ τραυματίστηκαν άλλα τρία άτομα, ανάμεσά τους κι ένα μωρό 18 μηνών. Όπως μεταδίδουν τα ΜΜΕ, η οροφή του κτηρίου κατάρρευσε, το ίδιο και οι τοίχοι στο σημείο της έκρηξης. 

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του δράστη, ο οποίος παραδέχτηκε την πράξη του. Όπως είπε, το έκανε γιατί είχε εξοργιστεί που η κοπέλα δε δέχτηκε να τον παντρευτεί. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top