Qatar Gate: Αποφυλακίζεται με βραχιολάκι ο Παντσέρι

Παραμένει στη φυλακή η Εύα Καϊλή

Qatar Gate: Αποφυλακίζεται ο Αντόνιο Παντσέρι - To ρεπορτάζ της ανταποκρίτριας του Star στις Βρυξέλλες, Μαρίας Ψαρά / Βίντεο από κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Αποφυλακίζεται με βραχιολάκι ο Αντόνιο Παντσέρι όπως μεταδίδει η βελγική ιστοσελίδα Le Soir. Ο Ιταλός πρώην ευρωβουλευτής βρίσκεται στη φυλακή για την υπόθεση του Qatar Gate σχεδόν τέσσερις μήνες από τις 9 Δεκεμβρίου.

Qatargate: Με οξεία κατάθλιψη ο Παντσέρι - Αποφυλακίζεται με βραχιολάκι;

Qatar Gate: Αποφυλακίζεται με βραχιολάκι ο Παντσέρι

Αποφυλακίζεται ο Αντόνιο Παντσέρι - Θα τεθεί σε καθεστώς ηλεκτρονικής επιτήρησης / AP

Ο φερόμενος ως «εγκέφαλος» της ευρωπαϊκής ομάδας που φέρεται να ενεργούσε για λογαριασμό του Κατάρ και προφυλακισμένος για το σκάνδαλο Qatar Gate, είχε διαγνωστεί με «οξεία κατάθλιψη» και οι δικηγόροι του είχαν κάνει αίτημα προκειμένου ο πελάτης τους να αποφυλακιστεί με βραχιολάκι.

Ο Παντσέρι αναμένεται να αποφυλακιστεί τις επόμενες ώρες ή ημέρες.

Υπενθυμίζεται ότι οι αρχές είχαν ανακαλύψει περισσότερα από 600.000 ευρώ σε μετρητά στο διαμέρισμά του και το επόμενο βήμα για τον Παντσέρι ήταν να έλθει σε συμφωνία με τις Αρχές υπογράφοντας «μνημόνιο μεταμέλειας» προκειμένου να «πέσει στα μαλακά» αναφορικά με τις κατηγορίες που του επιρρίπτονται.

Σύμφωνα με την απόφαση του προδικαστικού συμβουλίου, ο Παντσέρι θα έχει την υποχρέωση να παρουσιάζεται ενώπιον των δικαστών κάθε δύο μήνες για να εξετάζεται αν η επιτήρηση θα συνεχιστεί.

Εύα Καϊλή: «Tις πρώτες έξι εβδομάδες σκεφτόμουν την αυτοκτονία»

Στη φυλακή παραμένει η πρώην ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή που κρατείται στις φυλακές του Χάρεν.

Η Εύα Καϊλή θα έχει την ακρόασή της στις 13 Απριλίου, την επόμενη Πέμπτη και μένει να δούμε αν θα έχει την ίδια τύχη με τον Παντσέρι και τον σύντροφό της, Φραντσέσκο Τζόρτζι.

Qatar Gate: Αποφυλακίζεται με βραχιολάκι ο Παντσέρι - Στη φυλακή παραμένει η Καϊλή

Παραμένει στη φυλακή για το σκάνδαλο Qatar Gate η Εύα Καϊλή  / Φωτογραφία αρχείου Intime

Υπενθυμίζεται ότι ο σύντροφός της Εύας Καϊλή, Φραντσέσκο Τζόρτζι, με τον οποίο η πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου έχει ένα δίχρονο κοριτσάκι, αποφυλακίστηκε με βραχιολάκι, στα τέλη Φεβρουαρίου.

Αποφυλάκιση Τζόρτζι: Το καλύτερο «δώρο» γενεθλίων για τη μικρή του κόρη
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top