Βραζιλιάνος… πασάς έχει έξι γυναίκες και θέλει να κάνει με όλες παιδιά

Βγάζουν πάνω από 61.000 δολάρια τον μήνα στο OnlyFans

Τον έρωτα, όχι με μία, όχι με δύο, αλλά με έξι γυναίκες ζει ένας 37χρονος από τη Βραζιλία, ο οποίος δηλώνει ότι σκοπεύει να κάνει παιδιά με όλες τους. 

Ο Arthur O Urso έχει ταυτόχρονη ερωτική σχέση με την 27χρονη Luana Kazaki, την 21χρονη Emelly Souza, την 24χρονη Valquíria Santos, την 51χρονη Olinda Marie, την 23χρονη Damiana και την 28χρονη Amanda Albuquerque.

 

 

Ο ίδιος δηλώνει ότι δεν είναι εύκολη η ερωτική του ζωή,  καθώς πρέπει να υπακούει στους όρους των συντρόφων του, να μην τις απογοητεύει κι όλοι μαζί να προχωρήσουν στη διαδικασία της παρένθετης μητρότητας, ώστε να μεγαλώσει η ιδιαίτερη οικογένειά τους. 

«Δε θέλω να στενοχωρήσω καμία από τις έξι γυναίκες μου, επιλέγοντας ποια θα μείνει έγκυος πρώτη, επομένως επιλέξαμε την παρένθετη μητρότητα», είπε η Urso. 

Σύμφωνα με τη New York Post, ο 37χρονος σκοπεύει για να ξεκινήσει η διαδικασία να πάρει το ωάριο της πρώτης του συζύγου, Λουάνα. Όμως για να πείσει τις υπόλοιπες γι’ αυτό έπρεπε να κάνει μεγάλη προσπάθεια, καθώς αρχικά δε συμφωνούσαν. 

 

 

«Στην αρχή, ήταν ένα πολύ λεπτό θέμα, ειδικά καθώς θέλω ένα παιδί με την καθεμία», εξήγησε ο Urso. «Τώρα, το σχέδιο προχωρά ολοταχώς…» είπε. «Αλλά αυτό θα γίνει αργότερα – αυτή τη στιγμή, η καλύτερη απόφαση είναι η παρένθετη μητρότητα» πρόσθεσε.

Όπως είπε, ο ίδιος και οι σύντροφοί του είναι διατεθειμένοι να ξοδέψουν 41.000 δολάρια για ολόκληρη τη διαδικασία, αλλά είναι ανοιχτοί και στην υιοθεσία. 

«Προς το παρόν, ψάχνουμε για κάποιον που μπορεί να είναι το υποκατάστατό μας και θέλουμε κάποιον που μας δίνει αυτοπεποίθηση», παραδέχτηκε.

Ο Urso έχει μια 10χρονη κόρη από προηγούμενη σχέση, αλλά τώρα ελπίζει να αποκτήσει και τον γιο.

 

 

«Δεν έχω ζήσει ποτέ κάτι τέτοιο, οπότε είναι η πρώτη φορά. Είμαστε πολύ ανήσυχοι, αλλά ενθουσιασμένοι που θα πραγματοποιήσουμε αυτό το όνειρο της απόκτησης μωρού», τόνισε.

Βραζιλία: Παράνομη η πολυγαμία στη χώρα

Στη Βραζιλία η πολυγαμία είναι παράνομη. Έτσι ο Urso και οι σύντροφοί του έκαναν μια ιδιωτική τελετή με την οποία επισημοποίησαν τη σχέση τους. 

 

 

Μία από τις συζύγους του, η Olinda Marie, εξήγησε ότι ήταν πολύ σημαντικό για εκείνη να έχει την έγκριση από τη Luana. 

«Είναι η πρώτη σύζυγος και έπρεπε να με εγκρίνει. Ήταν ένα μείγμα συναισθημάτων, αλλά όταν γνωριστήκαμε, συνειδητοποιήσαμε ήδη τη σχέση που υπήρχε μεταξύ μας», είπε, προσθέτοντας ότι ο 37χρονος είναι για όλες προτεραιότητα. 

Στο παρελθόν ο Urso ήταν παντρεμένος με εννέα γυναίκες, όμως πέρσι χώρισε με τρεις από αυτές, αν και δεν είναι ακόμα σαφές ποιος ήθελε τον χωρισμό. 

Ο 37χρονος και οι σύζυγοί του έχουν φτιάξει λογαριασμό στο OnlyFans και βγάζουν περισσότερα από 61.500 δολάρια τον μήνα. Στην πλατφόρμα ανεβάζουν αισθησιακές φωτογραφίες και βίντεο της οικογένειάς τους και δίνουν συμβουλές για το σεξ. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top