Επιβάτης αεροσκάφους άνοιξε πόρτα και... γλίστρησε στην τσουλήθρα εκκένωσης

Ο επιβάτης πτήσης της Delta Air Lines συνελήφθη

αεροσκάφος ΗΠΑ

Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σε αεροσκάφος σε αεροδρόμιο των ΗΠΑ, όταν επιβάτης άνοιξε μια από τις πόρτες κινδύνου και γλίστρησε στην τσουλήθρα έκτακτης εκκένωσης καθώς το αεροπλάνο ετοιμαζόταν για απογείωση από το Λος Άντζελες στο Σιάτλ. Ο εν λόγω επιβάτης συνελήφθη.

Λος Άντζελες: Πυροβόλησε τρεις αστυνομικούς και κρύφτηκε σε πάρκινγκ

Το περιστατικό σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο στην πτήση 1714 της Delta Air Lines γύρω στις 10:40 π.μ. τοπική ώρα, ενώ το αεροπλάνο βρισκόταν στον διάδρομο απογείωσης στο διεθνές αεροδρόμιο του Λος Άντζελες, σύμφωνα με την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (FAA).

Το αεροπλάνο, ένα Boeing 737, ετοιμαζόταν για απογείωση, όταν ο επιβάτης «γλίστρησε» από το αεροσκάφος αφού χρησιμοποίησε την τσουλήθρα εξόδου κινδύνου.

ΜΜΜ: Ποια είναι η ασφαλέστερη θέση σε τρένο, αεροπλάνο, λεωφορείο & πλοίο

Αρχικά ακινητοποιήθηκε και κρατήθηκε από το προσωπικό της Delta πριν συλληφθεί από τις τοπικές αστυνομικές Αρχές, όπως μετέδωσε το CNN.

«Οι επιβάτες μεταφέρονται σε νέο αεροσκάφος. Ζητούμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία και την καθυστέρηση στα ταξιδιωτικά τους σχέδια», ανέφερε η FAA που διεξάγει έρευνα για το περιστατικό.

Ασφάλεια πτήσεων: «Σε 10 περιφερειακά αεροδρόμια υπηρετεί μόνο ένα άτομο»

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top