Ανατροπή στην Κύπρο: Ελεύθερος ο σύντροφος της Λέσια - Ήταν δυστύχημα

Τι έδειξε η δεύτερη νεκροψία για τον θάνατο της 28χρονης

Μνήμες από τη γυναικοκτονία στη Φολέγανδρο ξύπνησαν με την υπόθεση θανάτου της Λέσια στην Κύπρο αφού βασικός ύποπτος θεωρούνταν ο σύντροφός της, ωστόσο αποδείχτηκε ότι ήταν δυστύχημα κι όχι δολοφονία - Βίντεο Σκάι

Ελεύθερος αφέθηκε ο 31χρονος σύντροφος της άτυχης Λέσια, ο οποίος είχε συλληφθεί για τον θάνατο της 28χρονης στην Πέτρα του Ρωμιού στην Πάφο της Κύπρου, μετά τη νέα ιατροδικαστική εξέταση που διενεργήθηκε.

Κύπρος: Αυτή είναι η 28χρονη Λέσια που βιάστηκε και στραγγαλίστηκε

Σημειώνεται ότι κατά τη διενέργεια της δεύτερης νεκροψίας στη σορό της Λέσια βρέθηκαν στοιχεία που αποδεικνύουν ότι τελικά δεν πρόκειται για δολοφονία, αλλά για δυστύχημα. 

Αυτή είναι η 28χρονη Λέσια που βρήκε φρικτό θάνατο όταν έπεσε από γκρεμό στην Κύπρο / Φωτογραφία από Facebook

Υπογραμμίζεται ότι σήμερα παραδόθηκε το πόρισμα και υπάρχει επαρκής μαρτυρία για να αφεθεί ελεύθερος ο 31χρονος που τελούσε υπό κράτηση για τον θάνατο της συντρόφου του, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Από την αρχή υποστήριζε ότι δε σκότωσε τη Λέσια

Υπενθυμίζεται ότι η πρώτη ιατροδικαστική εξέταση οδηγούσε τις Αρχές στο ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, καθώς η πρώτη νεκροτομή έδειξε ότι ο θάνατος της νεαρής Ουκρανής προήλθε από κάταγμα του υοειδούς οστού, που δείχνει στραγγαλισμό, ενώ εντοπίστηκαν κι ενδείξεις σεξουαλικής κακοποίησης της 28χρονης κοπέλας.

Άγριο έγκλημα στην Πάφο:Τη βίασε, τη στραγγάλισε και την πέταξε στον γκρεμό

Υπογραμμίζεται ότι ο σύντροφος της Λέσια υποστήριζε από την αρχή ότι επρόκειται για δυστύχημα, ενώ περιέγραφε ότι η 28χρονη θέλησε να βγάλει μια φωτογραφία selfie και κατέληξε στον γκρεμό και τον θάνατο. Μάλιστα, έλεγε ότι στην προσπάθεια του να τη σώσει και να την κρατήσει δημιουργήθηκαν τα τραύματα στα χέρια του. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top