Κύπρος: Αυτή είναι η 28χρονη Λέσια που βιάστηκε και στραγγαλίστηκε

Ο σύντροφός της ζητά δεύτερη νεκροτομή και αρνείται τις κατηγορίες

Μνήμες από τη γυναικοκτονία στη Φολέγανδρο ξυπνούν με τη δολοφονία της Λέσια στην Κύπρο / Βίντεο Σκάι

Σοκάρει η άγρια δολοφονία της 28χρονης Λέσια στην Κύπρο. Η κοπέλα, όπως προκύπτει από τα ιατροδικαστικά ευρήματα, φαίνεται να βιάστηκε, να στραγγαλίστηκε και στη συνέχεια να ρίχθηκε σε γκρεμό στην Πάφο από τον Κύπριο σύντροφό της. Ο 30χρονος αρνείται ότι τη σκότωσε και ζητά τώρα δεύτερη νεκροτομή.

Άγριο έγκλημα στην Πάφο:Τη βίασε, τη στραγγάλισε και την πέταξε στον γκρεμό

Συγκλονισμένη είναι η Κύπρος από τη νέα γυναικοκτονία με θύμα ένα 28χρονο κορίτσι από την Ουκρανία. Η Λέσια έφτασε στην Κύπρο, όπου μένει η μητέρα της, τον περασμένο Ιανουάριο, προκειμένου να γλιτώσει από τη φρίκη του πολέμου. Έναν μήνα αργότερα γνωρίστηκε με τον 30χρονο μέσω social media. Όμως τίποτα δεν προμήνυε την τραγική κατάληξή της.

Κύπρος: Βίασε, στραγγάλισε και πέταξε στον γκρεμό τη σύντροφό του

Η Λέσια φέρεται να έπεσε θύμα βιασμού πριν δολοφονηθεί από τον σύντροφό της / Φωτογραφία Facebook

Σήμερα ο σύντροφός της θεωρείται ύποπτος για τον θάνατό της. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι «η Λέσια βρήκε τραγικό θάνατο επειδή έπεσε στο κενό στην περιοχή Πέτρα του Ρωμιού, την ώρα που επιχειρούσε να βγάλει σέλφι. Ωστόσο, τα ευρήματα της ιατροδικαστικής δείχνουν ότι η κοπέλα βιάστηκε και στραγγαλίστηκε πριν βρεθεί στο κενό, κάτι που αμφισβητεί ο 30χρονος και ζητά νέα νεκροτομή, σύμφωνα με το sigmalive.

Άγρια δολοφονία 28χρονης στην Πάφο

Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε σημάδια στραγγαλισμού στο κορμί της άτυχης Λέσια / Φωτογραφία Facebook

Κύπρος: Τα σημάδια στον λαιμό που μαρτυρούν στραγγαλισμό - Σοκάρει η ιατροδικαστική της Λέσια 

Μπορεί ο 30χρονος να υποστήριζει ότι η 28χρονη έπεσε στον γκρεμό, ωστόσο τα ιατροδικαστικά ευρήματα τον διαψεύδουν.

Η Λέσια, εκτός από τα σημάδια της πτώσης, έφερε σημάδια που δείχνουν ότι στραγγαλίστηκε, όπως το κάταγμα στο υοειδές οστό. Ακόμα, υπέστη σεξουαλική κακοποίηση πριν από τον θάνατο της, ενώ βρέθηκαν ίχνη στον λαιμό της που δεν συνάδουν με τραύματα από πτώση. 

Μετά τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής ο 30χρονος συνελήφθη. Υπεβλήθη σε εξετάσεις για αλκοόλ και ναρκωτικά στις οποίες βγήκε θετικός.

Αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται και επιμένει ότι ο θάνατός της οφείλεται σε ατύχημα. Ωστόσο, την ίδια ώρα, πληροφορίες αναφέρουν ότι στο παρελθόν είχε κακοποιητική συμπεριφορά και σε άλλη σύντροφό του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top