Τουρκία: Παιδί ήταν 13 μέρες κάτω από τα ερείπια - Ξεψύχησε στο ασθενοφόρο

Διασώσεις 296 ώρες μετά τον σεισμό

Στην Τουρκία συνεχίζονται οι προσπάθειες διάσωσης επιζώντων 13 ημέρες μετά τον καταστροφικό σεισμό. Τρεις άνθρωποι, μεταξύ των οποίων ένα παιδί, ανασύρθηκαν ζωντανοί από τα ερείπια κτιρίου στην Αντιόχεια. Ωστόσο, το παιδί δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στο ασθενοφόρο. 

Σεισμός Τουρκία: «Η 6χρονη ήταν ξαπλωμένη στο άψυχο κορμί της αδερφής της»

Τα θαύματα στα συντρίμμια του καταστροφικού σεισμού στην Τουρκία συνεχίζονται 13 ημέρες μετά. Ο 49χρονος Σαμίρ βοηθά τους διασώστες του από την Τουρκία και το Κιργιστάν να βρουν και την υπόλοιπη οικογένειά του, τη 40χρονη γυναίκα του και το 12χρονο παιδί τους. Εκείνοι καταφέρνουν να ανασύρουν και τους τρεις. Το παιδί όμως ξεψυχά λίγο μετά τον απεγκλωβισμό του, ενώ έχουν περάσει 296 ώρες από τον φονικό σεισμό. 

Είχε προηγηθεί 18 ώρες νωρίτερα και η διάσωση ενός 45χρονου.

Όσο περνούν όμως οι ώρες και οι ημέρες οι ελπίδες για κάποιο θαύμα μειώνονται. Ο θρήνος πάνω στα συντρίμμια δεν έχει τέλος. Αυτός ο πατέρας στο Καχραμανμάρας μυρίζει τα ρούχα των παιδιών του και σπαράζει.    

Σεισμός Τουρκία: Νεκρός ανασύρθηκε ο ποδοσφαιριστής Κριστιάν Ατσού

Ο Κριστιάν Ατσού δεν είχε δώσει σημεία ζωής μετά τον σεισμό. Το κτίριο που έμενε κατέρρευσε. Μετά από ημέρες βρέθηκαν δυο ζευγάρια παπούτσια του, όχι όμως και ο ίδιος. Oι ελπίδες για να βρεθεί ζωντανός έσβησαν σήμερα. Λίγες ώρες πριν το φονικό χτύπημα του Εγκέλαδου είχε βάλει το τελευταίο του γκολ.

Ο τελευταίος επίσημος απολογισμός από τον σεισμό στην Τουρκία ανέρχεται σε 40.642 νεκρούς.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top