Γνωστός Γάλλος ηθοποιός προκάλεσε τροχαίο - Έγκυος έχασε το μωρό της

Ήταν υπό την επήρεια κοκαΐνης

Πιέρ Παλμάντ: Προκάλεσε Τροχαίο - Έγκυος Έχασε Μωρό

Σάλος έχει προκληθεί στη Γαλλία με τον γνωστό ηθοποιό Πιέρ Παλμάντ, ο οποίος υπό την επήρεια ναρκωτικών ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο, με αποτέλεσμα μια έγκυος γυναίκα να χάσει το παιδί που κυοφορούσε.

Το τροχαίο σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή και τα αίτια ακόμα διερευνώνται. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, ο Πιέρ Παλμάντ ήταν υπό την επήρεια κοκαΐνης και μόλις είχε αναχωρήσει από βίλα, όπου διοργανώθηκε όργιο με ναρκωτικά στο οποίο συμμετείχαν τέσσερις άνδρες νεαρής ηλικίας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pierre Palmade (@ppalmade)

 

Πιέρ Παλμάντ: Έχασε το μωρό της έγκυος γυναίκα στο τροχαίο

Ο Γάλλος κωμικός ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό του, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με άλλο αμάξι, στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα, μεταξύ των οποίων και η έγκυος γυναίκα με το 6χρονο παιδί της. 

Δυστυχώς η εγκυμονούσα έχασε το μωρό μετά από μερικές ώρες και η ίδια μαζί με τον σύζυγό της νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Στο νοσοκόμειο νοσηλεύεται και ο ηθοποιός.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pierre Palmade (@ppalmade)

 

Σημειώνεται ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Πιέρ Παλμάντ συλλαμβάνεται υπό την επήρεια ναρκωτικών. Το 2019, μετά από καταγγελία ενός άνδρα ότι τον βίασε, ο ίδιος ο ηθοποιός παραδέχθηκε ότι είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top