Σεισμός στην Τουρκία: 24χρονη αθλήτρια έστειλε μήνυμα στους διασώστες

Ακούστηκε ήχος μέσα από τα συντρίμμια – Μαζί της είναι και ένα αγοράκι

Σε εξέλιξη βρίσκεται η γιγαντιαία επιχείρηση της ΕΜΑΚ για τον εντοπισμό επιζώντων μετά τον φονικό σεισμό στην Τουρκία και στο σημείο όπου επιχειρεί υπάρχουν ενδείξεις για ανθρώπους κάτω από τα χαλάσματα.

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο του Star και απεσταλμένη στο σημείο της τραγωδίας Κατερίνα Ρίστα, 24χρονη αθλήτρια φέρεται να έστειλε μήνυμα στην τουρκική ομάδα διάσωσης AFAD με το σημείο όπου είναι εγκλωβισμένη, στην Αντιόχεια, όπου επιχειρούν μεταξύ άλλων συνεργείων και η ΕΜΑΚ. 

«Είμαι ζωντανή, είμαι κάτω από τη σκάλα!» έγραφε το μήνυμα της κοπέλας.

Σεισμός στην Τουρκία: 24χρονη αθλήτρια έστειλε μήνυμα στους διασώστες

Μάλιστα, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, μίλησε ένας φίλος της 24χρονος, ο οποίος ανέφερε ότι η αθλήτρια έστειλε μήνυμα και έδωσε σημάδι ζωής,

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μαζί με την 24χρονη βρίσκεται και ένα μικρό αγοράκι που το αναζητά ο πατέρας του. Μάλιστα, ο πατέρας του παιδιού φέρεται να τηλεφώνησε στο κινητό του παιδιού του και η κλήση να απαντήθηκε χωρίς όμως να ακούσει κάποια φωνή. 

Σεισμός Τουρκία: Συνελήφθησαν 12 άτομα από τον κατασκευαστικό κλάδο

Νωρίτερα, τα σωστικά συνεργεία έσπευσαν στο σημείο καθώς ακούστηκαν κάποιες φωνές από τα συντρίμμια.

Από πλευράς της ελληνικής αποστολής, επιχειρούν 25 διασώστες από την 1η και 2η ΕΜΑΚ, ένας σκύλος, 5 άτομα ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό του ΕΚΑΒ, ενώ συμμετέχουν μεταξύ άλλων ένα σωστικό συνεργείο από Βραζιλία και δύο από την Τουρκία.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top