Ερντογάν: Απέδωσε τον σεισμό «στη μοίρα» - Σόου Εμινέ με τα βρέφη

Παραχώρησε το προεδρικό αεροσκάφος για να μεταφερθούν 16 μωράκια

Προφίλ φιλεύσπλαχνου προέδρου θέλει τώρα να προβάλει ο Ταγίπ Ερντογάν, για να αντικρούσει την λαϊκή οργή. Έβαλε μπροστά τη σύζυγό του, Εμινέ, η οποία επισκέφτηκε μωράκια σεισμόπληκτων οικογενειών σε νοσοκομείο της Άγκυρας. 

Σεισμός Τουρκία: Οργή κατά του Ερντογάν για την ολιγωρία

Η Εμινέ εμφανίστηκε να χαϊδεύει τα βρέφη και να τους μιλά με τρυφερότητα. Αυτό είναι το «όπλο» με το οποίο αντεπιτίθεται η κυβέρνηση, στήνοντας ένα σόου, σύμφωνα με την αναλύτρια διεθνών θεμάτων του Star, Έλενα Παπαδημητρίου.

Η Εμινέ επισκέφθηκε το νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκαν 16 ασυνόδευτα βρέφη- Εικόνα από βίντεο ΑΡ

Η Εμινέ επισκέφθηκε το νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκαν 16 ασυνόδευτα βρέφη- Εικόνα από βίντεο ΑΡ

Το προεδρικό αεροσκάφος επιστρατεύτηκε για τη μεταφορά 16 ασυνόδευτων μωρών καθώς η τύχη των γονιών τους σε πολλές περιπτώσεις αγνοείται. Μόλις έφτασαν στο νοσοκομείο, εμφανίστηκε η Εμινέ. Ασχολήθηκε με όλα τα βρέφη, ενημερώθηκε από τους γιατρούς για την κατάστασή τους και στη συνέχεια δεσμεύτηκε ότι  θα παρακολουθεί προσωπικά την εξέλιξη της υγείας τους. 

Ο Ταγίπ Ερντογάν παραχώρησε το προεδρικό αεροσκάφος για να μεταφερθούν 16 ασυνόδευτα μωράκια από το Καχραμάνμαρας σε νοσοκομείο της Άγκυρας, όπου τα επισκέφθηκε στο νοσοκομείο η Εμινέ/ βίντεο ΑΡ

Βέβαια, είναι τέτοιο το μέγεθος της απόγνωσης των πολιτών που δεν φτάνουν τα επικοινωνιακά παιχνίδια για να τη μετριάσουν. 

 Το προεδρικό αεροσκάφος για να μεταφερθούν 16 ασυνόδευτα μωράκια από το Καχραμάνμαρας σε νοσοκομείο της Άγκυρας/  Εικόνα από βίντεο ΑΡ

 Το προεδρικό αεροσκάφος για να μεταφερθούν 16 ασυνόδευτα μωράκια από το Καχραμάνμαρας σε νοσοκομείο της Άγκυρας/  Εικόνα από βίντεο ΑΡ

Χαρακτηριστικό είναι το μήνυμα στο twitter ενός γιατρού από την Κωνσταντινούπολη που γράφει: «Η Ελλάδα που απειλούσαμε πως: "θα έρθουμε ξαφνικά μια νύχτα", έδωσε ένα μάθημα ανθρωπιάς στον δικτάτορα και τους συντρόφους του. Αυτή η εικόνα γίνεται μία από τις εμβληματικότερες του σεισμού». Αυτό είναι μόνο ένα από τα εκατοντάδες μηνύματα που επαινούν τη χώρα μας για τη βοήθεια που έστειλε και συνεχίζει να στέλνει.

Ο Ταγίπ Ερντογάν, πάντως, μιλώντας σε σεισμοπαθείς στις περιοχές που επλήγησαν, απέδωσε τον σεισμό και την απόλυτη τραγωδία που ακολούθησε, στη μοίρα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top