Βρετανία: O σύζυγος σκότωσε τη διευθύντρια του κολλεγίου και την κόρη τους!

Στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του, σύμφωνα με την αστυνομία

οικογένεια Emma Pattisson

Σε δολοφονία και αυτοκτονία του δράστη αποδίδεται ο θάνατος της διευθύντριας του βρετανικού κολλεγίου Epsom, Emma Pattison και της 7χρονης κόρης τους, Lettie. Δράστης φέρεται να είναι ο σύζυγος της διευθύντριας, George Pattison, ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του, αφότου σκότωσε τη γυναίκα και την κόρη του, σύμφωνα με την αστυνομία. 

Τα νεκρά σώματα της οικογένειας εντοπίστηκαν μέσα στο ιδιωτικό σχολείο από αστυνομικούς που έλαβαν κλήση από την Υπηρεσία Ασθενοφόρων της νοτιοανατολικής Ακτής, περίπου στη 01:10 τα ξημερώματα της Κυριακής.

Έγκλημα μυστήριο σε κολλέγιο: Νεκρή η διευθύντρια και η οικογένειά της

Ο Pattison είχε άδεια κυνηγετικού όπλου και ήταν σε επαφή με την αστυνομία την περασμένη εβδομάδα, ανέφερε η αστυνομία του Surrey. Η ίδια αστυνομία είχε επισημάνει ότι οι θάνατοι της οικογένειας σχετίζονταν με μεμονωμένο περιστατικό χωρίς ανάμειξη τρίτων. Δεν είχαν δοθεί όμως περισσότερες πληροφορίες στη δημοσιότητα.

H Emma Pattison- φωτογραφία Facebook

H Emma Pattison- φωτογραφία Facebook

Ο επικεφαλής επιθεωρητής ντετέκτιβ, Kimball Edey, δήλωσε τη Δευτέρα: «Εκ μέρους της αστυνομίας του Surrey, της ομάδας μου και εγώ, θέλω πρώτα να εκφράσω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους φίλους και την οικογένεια των Emma, Lettie και George, καθώς και στους μαθητές και το προσωπικό του Epsom College, για τον τραγικό χαμό τους».

«Θέλω να διαβεβαιώσω ότι θα διεξαγάγουμε μια ενδελεχή έρευνα για το τι συνέβη χθες το βράδυ και ελπίζω να μπορέσουμε να φέρουμε λίγη ειρήνη σε αυτές τις τραυματικές συνθήκες. Θα ζητούσα να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητά τους σε αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή» πρόσθεσε ο ίδιος.

Η Emma Pattison έγινε η πρώτη γυναίκα επικεφαλής τoυ κολλεγίου Epsom τον Σεπτέμβριο του 2022, μετά από έξι χρόνια ως διευθύντρια στο γυμνάσιο Croydon στο νότιο Λονδίνο.

H Emma Pattison, ο δράστης σύζυγός της και η κόρη τους- φωτογραφία Facebook

H Emma Pattison, ο δράστης σύζυγός της και η κόρη τους- φωτογραφία Facebook

Οι οικότροφοι στο κολέγιο πληρώνουν πάνω από 42.000 £ ετησίως και ανάμεσα στους αποφοίτους του είναι ο βουλευτής των Συντηρητικών Sir Michael Fallon, τον  παρουσιαστή του BBC Jeremy Vine και τον κωμικό Tim Vine.

Πάνω από 850 αγόρια και κορίτσια φοιτούν στο σχολείο, το οποίο ιδρύθηκε το 1853.

Ο σύζυγος της Emma Pattison, George, ήταν ορκωτός λογιστής, διευθυντής μιας εταιρείας συμβούλων διαχείρισης που ονομάζεται Tanglewood 2016, σύμφωνα με το Companies House.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top