Έγκλημα μυστήριο σε κολλέγιο: Νεκρή η διευθύντρια και η οικογένειά της

Είχε γίνει πρόσφατα διευθύντρια του πανάκριβου κολλεγίου της Αγγλίας

Μ. Βρετανία: Δολοφονία Διευθύντριας Και Οικογένειάς Της

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τη δολοφονία μιας διευθύντριας πανάκριβου κολλεγίου στην Αγγλία. Άγνωστοι τη σκότωσαν μαζί με τον σύζυγο και την κόρη της μέσα στο σπίτι τους.

Τα πτώματα της 45χρονης Έμμας Πάτισον, του 39χρονου συζύγου της Τζορτζ και της 7χρονης κόρης τους Λέτι εντοπίστηκαν από αστυνομικούς που έφτασαν στο σπίτι, μετά από τηλεφώνημα για πυροβολισμούς στο κολλέγιο Έπσομ.

Σύμφωνα με την αστυνομία του Σάρρεϋ, «η τραγωδία ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό, χωρίς ανάμειξη τρίτων», σύμφωνα με την Daily Mail.

Η Πάτισον δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της μαζί με τον σύζυγο και την κόρη της / Φωτογραφία Facebook

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή κάποια πληροφορία για τον δράστη ή το κίνητρο του στυγερού εγκλήματος.

Μ. Βρετανία: H Πάτισον είχε αναλάβει πρόσφατα τον ρόλο της διευθύντριας στο κολλέγιο

Τον Δεκέμβριο – τέσσερις μήνες αφότου έγινε η πρώτη γυναίκα διευθύντρια του σχολείου – η κ. Πάτισον είπε σε ένα podcast μαθητών ότι η οικογένειά της βίωνε κάποιες «πραγματικά μεγάλες αλλαγές», όπως η ανάληψη νέων θέσεων εργασίας, η μετακόμιση και η απόκτηση νέου σκύλου.

«Έχω μια νέα δουλειά, όπως και ο σύζυγός μου. Αυτό δεν ήταν γραφτό να συμβεί, αλλά έγινε και η κόρη μου ξεκίνησε σε νέο σχολείο, οπότε έγιναν πολλές αλλαγές για εμάς ως οικογένεια», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Δολοφόνησαν τη διευθύντρια πανάκριβου κολλεγίου της Αγγλίας

Η Πάτισον είχε αναλάβει πρόσφατα τη διεύθυνση του κολλεγίου Έπσομ / Φωτογραφία Facebook 

Το Κολλέγιο Έπσομ, το οποίο χρεώνει τους οικότροφους έως και 42.000 £ ετησίως, ήταν το Ανεξάρτητο Σχολείο της Χρονιάς για το 2022. 

Οι απόφοιτοι του περιλαμβάνουν τον παρουσιαστή του BBC Jeremy Vine και τον ανταποκριτή του BBC Royal, Nicholas Witchell.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top