ΗΠΑ: Στραγγάλισε τα δύο της παιδιά – Επιχείρησε να σκοτώσει και το τρίτο

Εξετάζεται το ενδεχόμενο να νοσούσε από επιλόχειο κατάθλιψη

ΗΠΑ: Στραγγάλισε τα δύο της παιδιά – Επιχείρησε να σκοτώσει και το τρίτο

Μία 32χρονη μητέρα στις ΗΠΑ κατηγορείται ότι στραγγάλισε τα δύο μικρά παιδιά της, τριών και πέντε ετών. Στη συνέχεια προσπάθησε να σκοτώσει και το τρίτο της παιδί, ενώ επιχείησε να αυτοκτονήσει, κάνοντας «βουτιά» από το παράθυρο.

Σκύλος... πυροβόλησε και σκότωσε τον ιδιοκτήτη του στις ΗΠΑ

Η γυναίκα αναρρώνει σε νοσοκομείο της Βοστώνης, όπου τελεί υπό αστυνομική κράτηση, ενώ αντιμετωπίζει δύο κατηγορίες ανθρωποκτονίας και κατηγορίες στραγγαλισμού για τη δολοφονία της μόλις πέντε ετών κόρης της και του τριών ετών γιου της. 

«Οι αστυνομικοί εντόπισαν τρία παιδιά στο σπίτι ηλικίας κάτω των πέντε ετών αναίσθητα, με εμφανή τα σημάδια σοβαρών τραυματισμών», σύμφωνα με δήλωση του επικεφαλής των ερευνών.

Η 32χρονη κατηγορείται ότι στραγγάλισε τα δύο της παιδιά / Φωτογραφία από Facebook

Σημειώνεται ότι η αστυνομία έσπευσε στο σπίτι της οικογένειας έπειτα από κλήση του συζύγου της γυναίκας. Η 5χρονη κι ο 3χρονος μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο, ωστόσο ήταν ήδη αργά,  καθώς τα δύο παιδιά είχαν ήδη αφήσει την τελευταία τους πνοή. Οι γιατροί του νοσηλευτικού ιδρύματος διαπίστωσαν τον θάνατό τους. Παράλληλα, το επτά μηνών αγοράκι δίνει μάχη για να ζήσει, όπως λένε οι αρχές, ενώ νοσηλεύεται σε νοσοκομείο Παίδων της Βοστώνης, όπου έγινε η αεροδιακομιδή του. 

Εξετάζεται το ενδεχόμενο να νοσούσε από επιλόχειο κατάθλιψη

Σύμφωνα με τα στοιχεία, η 32χρονη φέρεται να στραγγάλισε τα παιδιά της, ωστόσο ο ιατροδικαστής πρόκειται να εκδώσει επίσημη αιτία θανάτου τις επόμενες ημέρες. «Πρόκειται για μια αδιανόητη, παράλογη τραγωδία και η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη», σύμφωνα με την αστυνομία.

ΗΠΑ: Ένοπλος μπήκε σε μαγαζί και σκότωσε «τυχαία» τρεις ανθρώπους

Η μητέρα που κατηγορείται ως «σύγχρονη Μήδεια» εργαζόταν ως νοσοκόμα στο Γενικό Νοσοκομείο της Μασαχουσέτης, ωστόσο είχε λάβει άδεια, με τους ερευνητές να εξετάζουν το ενδεχόμενο να νοσούσε από επιλόχειο κατάθλιψη. 

Αυτοκτόνησε σε φορτηγάκι ο δράστης του μακελειού στο Λος Άντζελες

Σοκαρισμένοι είναι συγγενείς και φίλοι της οικογένειας που υποστηρίζουν ότι τίποτε δεν προμήνυε το κακό που θα συνέβαινε. «Είναι σπαρακτικό. Ήταν απλά όμορφα, όμορφα παιδιά. Καλά φροντισμένα - ήταν απλά όμορφα, αυτό είναι όλο. Είχαν μια όμορφη ζωή», είπε η θεία τους.
 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top