ΗΠΑ: Κακοποιούσε και ωθούσε στην πορνεία συμφοιτητές της κόρης του

Ποινή φυλάκισης 60 ετών στο «τέρας» Λάρι Ρέι

Ο Λάρι Λέι

«Ο Λάρι Ρέι είναι ένα τέρας», τόνισε ο ομοσπονδιακός εισαγγελέας του Μανχάταν Ντέμιαν Ουίλιαμς για τον 63χρονο που καταδικάστηκε σε φυλάκιση 60 ετών για τη σεξουαλική εκμετάλλευση συμφοιτητών της κόρης του στο Κολλέγιο Σάρα Λόρενς της Νέας Υόρκης στις ΗΠΑ.

Όπως είπε στην αγόρευσή του, ο Λάρι ΡέιαΑπό το 2010, «επί χρόνια ήλεγχε τις συνειδήσεις και τα σώματα των θυμάτων του, αποκομίζοντας εκατομμύρια δολάρια».

Ο Βρετανός πρωθυπουργός «έφαγε» πρόστιμο για ζώνη ασφαλείας στο αυτοκίνητο

Η υπόθεση αναδείχθηκε σε πρωτοσέλιδα του αμερικανικού Τύπου κατά τη διάρκεια της δίκης του, την περασμένη άνοιξη, όταν ο Ρέι κρίθηκε ένοχος για 15 κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένης της δημιουργίας ενός δικτύου σεξουαλικής εκμετάλλευσης, σεξουαλικών επιθέσεων και εξώθησης νεαρών γυναικών στην πορνεία.

Τραγικός επίλογος στην εξαφάνιση της Αθηνάς - Ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου

Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο Ρέι προσέγγιζε άνδρες και γυναίκες συμφοιτητές της κόρης του στο Κολλέγιο Σάρα Λόρενς σκοπεύοντας να κερδίσει σταδιακά την εμπιστοσύνη τους.

QatarGate: Την Τρίτη ξεκινούν οι «μυστικές καταθέσεις» του Παντσέρι

Όταν το κατάφερνε, άρχιζε να τους χειραγωγεί, να τους εκμεταλλεύεται σεξουαλικά, να τους εξωθεί στην πορνεία και να εκβιάζει τόσο τους ίδιους όσο και τις οικογένειές τους για να αποκομίζει τεράστια χρηματικά ποσά.

Ιρλανδία: Νεκρό βρέφος τριών μηνών που κατασπαράχθηκε από σκύλο

Η Κλόντια Ντρούρι κατήγγειλε τον Ρέι για εξώθηση στην πορνεία, ξυλοδαρμούς και εκβιασμούς. Περιγράφοντας ένα περιστατικό, ανέφερε: «Με έγδυσε, με έδεσε σε μια καρέκλα και με έπνιγε με μια πλαστική σακούλα μέχρι να τον ικετεύσω για τη ζωή μου».

Ένα άλλο θύμα του, ο Ντάνιελ Λεβίν είπε ότι ο Ρέι βασάνιζε τον ίδιο και φίλους του, περιγράφοντας σαδιστικές επιθέσεις με αιχμηρά αντικείμενα και σεξουαλικά βοηθήματα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top