Τραγωδία στη Γαλλία: Νεκρή 3χρονη μέσα σε πλυντήριο ρούχων

Αποτρόπαιο θέαμα - Τι ερευνά η αστυνομία

Τραγωδία στη Γαλλία: Νεκρή 3χρονη μέσα στο πλυντήριο ρούχων

Νεκρό εντοπίστηκε ένα τρίχρονο κορίτσι μέσα σε πλυντήριο ρούχων στο σπίτι της οικογένειάς του στο Παρίσι της Γαλλίας, με τις αρχές να ξεκινούν, σήμερα Παρασκευή 13 Ιανουαρίου, την έρευνα για να δοθεί φως στα αίτια του θανάτου.

ΗΠΑ: Νεκρός 7χρονος μέσα σε πλυντήριο ρούχων - Αποτρόπαιο θέαμα

Το άψυχο σώμα του - μόλις τριών ετών - παιδιού εντοπίστηκε, το βράδυ της Πέμπτης, από τον πατέρα του στο σπίτι τους στο βορειοανατολικό Παρίσι, ενώ μια ειδική ομάδα για την προστασία των ανηλίκων ηγείται της έρευνας που έχει ήδη ξεκινήσει, όπως ανακοίνωσε η εισαγγελία της πόλης. 

Πολύωρες έρευνες

Υπογραμμίζεται ότι η ειδική ομάδα διεξήγαγε πολύωρες έρευνες στις οποίες συμμετείχαν συγγενείς του άτυχου ανήλικου κοριτσιού. Πάντως, το πλυντήριο ήταν απενεργοποιημένο όταν ο πατέρας βρέθηκε μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα της νεκρής κόρης του, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ραδιοτηλεοπτικός σταθμός Bfmtv. «Με μια πρώτη ματιά, το κορίτσι δεν φέρει σημάδια ξυλοδαρμού», τόνισε ανώνυμη αστυνομική πηγή στον ίδιο σταθμό. Δημοσίευμα της Mirror, ωστόσο, αναφέρει ότι η πόρτα του πλυντηρίου κλείνει αυτόματα.

Συναγερμός στο Παρίσι: Επίθεση με μαχαίρι σε σιδηροδρομικό σταθμό

Σημειώνεται ότι άμεσα στο σημείο έφτασαν διασώστες, ωστόσο ήταν αδύνατον να επαναφέρουν το κορίτσι, παρά τις προσπάθειες που κατέλαβαν.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top