ΗΠΑ: Νεκρός 7χρονος μέσα σε πλυντήριο ρούχων - Αποτρόπαιο θέαμα

Αγνοούνταν 2 ώρες πριν βρεθεί νεκρός - Οι γονείς είχαν δηλώσει εξαφάνιση

ΗΠΑ: Νεκρός 7χρονος Μέσα Σε Πλυντήριο Ρούχων / Twitter

Νεκρό μέσα σε πλυντήριο ρούχων βρέθηκε ένα 7χρονο αγόρι στις ΗΠΑ, δύο ώρες μετά τη δήλωση εξαφάνισής του από τους γονείς τους, σύμφωνα με τις Αρχές. Οι γονείς του 7χρονου Τρόι Κέλερ υπέβαλαν αναφορά για την εξαφάνισή του, την Πέμπτη 28 Ιουλίου, σύμφωνα με πληροφορίες του Γραφείου του σερίφη της κομητείας Χάρις, στο Τέξας.

ΗΠΑ: Άγριος καυγάς γυναικών με πυροβολισμούς

Ο 7χρονος Τρόι Κέλερ / Twitter

Οι αστυνομικές έρευνες ξεκίνησαν άμεσα στο σπίτι του αγοριού, με τους αστυνομικούς να παίρνουν κατάθεση από τους γονείς και να αναζητούν στοιχεία. Λίγες ώρες αργότερα, ο μικρός Τρόι βρέθηκε νεκρός μέσα στο πλυντήριο του γκαράζ της οικογενείας.

 

 

Σημειώνεται ότι δεν έχουν διευκρινιστεί οι συνθήκες οι οποίες οδήγησαν στο θάνατο το μικρό αγόρι, το οποίο αγνοούνταν δύο ώρες πριν βρεθεί νεκρό μέσα στο πλυντήριο. Δεν έχει γίνει γνωστό εάν υπήρχε νερό εντός του πλυντηρίου και αν το καπάκι ήταν σφραγισμένο.

ΗΠΑ: Εντοπίστηκαν βακτήρια της σπάνιας αλλά θανατηφόρας Μελιοείδωσης

Το αγόρι αγνοούνταν 2 ώρες πριν βρεθεί νεκρό μέσα στο πλυντήριο / Twitter

Οι Αρχές δεν αναφέρθηκαν σε λεπτομέρειες, καθώς αναμένεται ακόμη το πόρισμα του ιατροδικαστή, το οποίο θα δώσει φως στην υπόθεση και θα διασαφηνίσει τα αίτια θανάτου του παιδιού.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top