Εύα Καϊλή: Στις 19 Ιανουαρίου κρίνεται η αποφυλάκισή της

Αναβλήθηκε επ' αόριστον η συμπληρωματική απολογία της

Ο Μ.Δημητρακόπουλος αναφέρεται - μεταξύ άλλων - στις εξελίξεις για το σκάνδαλο Qatargate / Βίντεο από ANT1

Επ' αόριστον αναβλήθηκε η συμπληρωματική απολογία της Εύας Καϊλή, για ενδεχόμενη εμπλοκή της στο σκάνδαλο Qatargate, ενώ η αποφυλάκισή της θα κριθεί στις 19 Ιανουαρίου, σύμφωνα με το δικηγόρο της, Μιχάλη Δημητρακόπουλο.

Εύα Καϊλή: Ο πατέρας της επισκέπτεται και τον Φραντσέσκο Τζόρτζι στη φυλακή

Η Εύα Καϊλή δε θα βρεθεί ενώπιον των ανακριτικών Αρχών του Βελγίου, αύριο Τετάρτη 11 Ιανουαρίου, στο πλαίσιο της έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη, όπως εξήγησε ο κ. Δημητρακόπουλος, ο οποίος αποκάλυψε τις εξελίξεις, μιλώντας στον ANT1, κατόπιν ενημέρωσης που είχε από το συνάδελφο του στις Βρυξέλλες, κ. Ριζόπουλο. 

Εν αναμονή της απόφασης

«Στις 19 Ιανουαρίου θα βρεθούμε πάλι ενώπιον της Δικαιοσύνης, για να δούμε εάν θα συνεχιστεί η προφυλάκιση της Εύας Καϊλή. Ο ανακριτής είπε την προηγούμενη φορά ότι δεν είχε στοιχεία για να στηρίξει την κατηγορία της δωροδοκίας σε βάρος της κυρίας Καϊλή ούτε βρήκε άλλα στοιχεία από την παρακολούθησή της επί έναν χρόνο. Εξέφρασα την απορία μου στην Πρόεδρο του δικαστηρίου για την απόφαση περί προφυλάκισης της κυρίας Καϊλή και ο κ. Κλες, ο ανακριτής, απάντησε ότι "δεν τα έχω τώρα, αλλά η προανάκριση συνεχίζεται και μπορεί να τα έχω αργότερα και γι' αυτό την κρατώ προφυλακισμένη"» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Δημητρακόπουλος.

Εύα Καϊλή: Το νέο αίτημα αποφυλάκισης και το μήνυμα του δικαστή Κλεζ 

Υπενθυμίζεται ότι, αύριο Τετάρτη, αναμένεται να εμφανιστούν ενώπιον του ανακριτή ο πατέρας της Εύας Καϊλή κι ο σύντροφός της, Φραντσέσκο Τζόρτζι.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top