Εύα Καϊλή: Ο πατέρας της επισκέπτεται και τον Φραντσέσκο Τζόρτζι στη φυλακή

Tου πηγαίνει είδη πρώτης ανάγκης

Πλησιάζει η στιγμή που ο σύντροφος της Εύας Καϊλή, Φραντσέσκο Τζόρτζι θα βρεθεί και πάλι ενώπιον του δικαστικού συμβουλίου, που θα κρίνει αν πρέπει να παραταθεί η κράτησή του.

Εύα Καϊλή: Το νέο αίτημα αποφυλάκισης και το μήνυμα του δικαστή Κλεζ 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ανταποκρίτριας του Star στις Βρυξέλλες Μαρίας Ψαρά, ο Φραντσέσκο Τζόρτζι θα βρεθεί ενώπιον του προδικαστικού συμβουλίου την Πέμπτη, προκειμένου να αποφασιστεί αν θα συνεχιστεί ή όχι η κράτησή του.

 Εύα Καϊλή: Ο πατέρας της επισκέπτεται και τον Φραντσέσκο Τζόρτζι στη φυλακή

Ο φερόμενος ως εγκέφαλος τoυ QatarGate, Πιερ Αντόνιο Παντσέρι θα ακολουθήσει στις 17 Ιανουαρίου και στη συνέχεια, πιθανότατα στις 20 Ιανουαρίου, θα έρθει η σειρά της Εύας Καϊλή. Ωστόσο η ημερομηνία δεν έχει «κλειδώσει» ακόμα.

Τον τρόπο δράσης Παντσέρι και Τζόρτζι περιγράφει βέλγικη εφημερίδα

Επίσης, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πατέρας της Εύας Καϊλή αναμένεται να δώσει νέα κατάθεση την Τετάρτη, μαζί με τη σύζυγό του. Ωστόσο οι Αρχές δεν το επιβεβαιώνουν επίσημα.

Εύα Καϊλή: Ο πατέρας της επισκέπτεται και τον Φραντσέσκο Τζόρτζι στη φυλακή

Όμως αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι ότι ο κ. Αλέξανδρος Καϊλής πηγαίνει και στη φυλακή του Σεν Ζιλ, όπου κρατείται ο Τζόρτζι.

Δεν καταφέρνει πάντα να τον δει γιατί δεν είναι πρώτου βαθμού συγγενείς, όμως έχει φροντίσει να του μεταφέρει κάποια είδη πρώτης ανάγκης διότι η κατάσταση στη συγκεκριμένη φυλακή είναι κακή

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top