Αυστραλία: Ηρωική πράξη 5χρονης - Έσωσε τον αδερφό της σε τροχαίο

Οι γονείς τους σκοτώθηκαν - Το τρίτο παιδί νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

οι γονεις που σκοτωθηκαν

Ένα νεαρό κορίτσι έσωσε τη ζωή του αδερφού της μετά από δυστύχημα που είχαν με τους γονείς τους στη Δυτική Αυστραλία με αποτέλεσμα να σκοτωθούν οι γονείς τους και να σωθούν τα ίδια.

Θεσσαλονίκη: 93χρονος έσωσε τη ζωή της μικρής που έπεσε από το μπαλκόνι

Το πεντάχρονο κορίτσι και τα δύο αδέρφια της πέρασαν περισσότερες από δύο ημέρες παγιδευμένα στην άκρη του δρόμου καθώς περίμεναν να βρεθούν μετά το φρικτό δυστύχημα που είχαν ανήμερα Χριστουγέννων.

Οι γονείς τους Cindy Braddock, 25, και Jake Day, 28, σκοτώθηκαν στο δυστύχημα. Τα παιδιά, ηλικίας ενός, δύο και πέντε ετών, βρέθηκαν από μέλος της οικογένειας την Τρίτη και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με σοβαρή αφυδάτωση.

«Αν δεν ήταν ο πεντάχρονος να λύσει την ασφάλεια του καθίσματος του αυτοκινήτου του ενός έτους, δεν θα ήταν μαζί μας σήμερα», είπε ο Michael Read συγγενής των θυμάτων. Τα παιδια όπως είπε ήταν «κολλημένα στο αυτοκίνητο για 55 ώρες σε ζέστη 30 βαθμών. Κανείς δεν ξέρει τι πέρασαν».

Τα παιδιά αναμένεται να πάρουν εξιτήριο από το νοσοκομείο τις επόμενες ημέρες. Δύο από τα ανήλικα παιδιά βρίσκονται στο νοσοκομείο Παίδων του Perth και νοσηλεύονται σε σταθερή κατάσταση. Το μικρότερο, δύο μόλις μηνών, έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλική κάκωση και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Η φίλη του Braddock, Helen Whitbread, είπε ότι η κοινότητα «δεν πρόκειται ποτέ να το ξεπεράσει. Αυτή η πόλη δεν θα είναι ποτέ η ίδια χωρίς αυτούς», είπε ο Whitbread

Αλαμπάμα: Νήπιο παραλίγο να πεθάνει από υπερβολικη δόση ναρκωτικών

«Είναι δύσκολο να χάνουν τους γονείς τους. Τώρα έχουν μόνο τα άλλα μέλη της οικογένειας. Αυτή τη στιγμή προχωράμε βήμα βήμα», υπογράμμισε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top