Καναδάς: 8 έφηβες μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου άστεγο στο Τορόντο

Του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία

Βίντεο από το Μεσημεριανό Δελτίο Ειδήσεων του Star (21/12)

Κατηγορίες απαγγέλθηκαν για ανθρωποκτονία σε 8 έφηβες, οι οποίες είναι ύποπτες ότι επιτέθηκαν και σκότωσαν στο Τορόντο, στον ανατολικό Καναδά, έναν 59χρονο άνδρα, που ήταν άστεγος και διέμενε εδώ και λίγο καιρό σε κέντρο φιλοξενίας, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία της πόλης.

Καναδάς: Πυροβολισμοί στο Τορόντο - 5 νεκροί

Ο 59χρονος δέχθηκε επίθεση και μαχαιρώθηκε από ομάδα κοριτσιών ηλικίας 13 ως 16 ετών τη νύχτα του Σαββάτου προς τα ξημερώματα της Κυριακής, δήλωσε ο αξιωματούχος της αστυνομίας Τέρι Μπράουν.

Για τις ύποπτες έχουν αποκαλυφθεί λίγες πληροφορίες πέραν του ότι πιστεύεται πως είχαν μιλήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Δεν γνωρίζουμε πώς, ούτε γιατί, συναντήθηκαν εκείνο το βράδυ στο κέντρο του Τορόντο», πρόσθεσε ο Μπράουν.

Κατηγορίες απαγγέλθηκαν για ανθρωποκτονία σε 8 έφηβες, οι οποίες είναι ύποπτες ότι επιτέθηκαν και σκότωσαν στο Τορόντο, έναν άστεγο 59χρονο άνδρα / Φωτογραφία Unsplash

«Δεν θα τις περιέγραφα ως συμμορία σε αυτό το στάδιο», διευκρίνισε, προσθέτοντας ότι οι πέντε από αυτές δεν ήταν γνωστές στην αστυνομία.

Συναγερμός στο Τορόντο: Ένοπλος έκανε βόλτα κοντά σε σχολεία

Οι έφηβες συνελήφθησαν λίγο μετά την επίθεση, κοντά στο σημείο στο οποίο διαπράχθηκε, και αρκετά όπλα κατασχέθηκαν.

Η αστυνομία πιστεύει ότι οι κατηγορούμενες είχαν εμπλακεί και σε άλλο βίαιο διαπληκτισμό πριν από τον φόνο.

Καναδάς: Βοήθησε την κόρη της μετά από τροχαίο χωρίς να την αναγνωρίσει

Ο άνδρας αυτός διέμενε εδώ και λίγο καιρό σε κέντρο φιλοξενίας αστέγων του Τορόντο έπειτα από μια «δύσκολη» περίοδο, ενώ τον στήριζε η οικογένειά του, κατέληξε ο αξιωματούχος της αστυνομίας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top