Τέξας: Δασκάλα έβαλε στην απομόνωση 5χρονο και μπήκε φυλακή

Τιμώρησε παιδί με ειδικές ανάγκες - Συνελήφθηκαν και οι δύο βοηθοί της

Μια φρικιαστική υπόθεση κακοποίησης ήρθε στο φως της δημοσιότητας στο Τέξας. Μια δασκάλα και δύο βοηθοί της συνελήφθησαν γιατί κλείδωσαν ένα πεντάχρονο αγοράκι με ειδικές ανάγκες και το άφησαν μόνο του, μέχρι που άρχισε να τρώει τα κόπρανά του. 

Θανατική ποινή στη γυναίκα που σκότωσε έγκυο και της έβγαλε το μωρό

Όπως αναφέρει η New York Post, εις βάρος της 47χρονης Μέλοντι Λαπόιντ και των βοηθών της, Τάρα Τίνεϊ, 33 ετών και Ογκούστα Κόστλοου, 27 ετών, ασκήθηκε δίωξη νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, για το περιστατικό που είχε σημειωθεί τον Απρίλιο του 2021. 

Οι τρεις γυναίκες εργάζονταν σε σχολείο της ανεξάρτητης σχολικής περιφέρειας Λίμπερτι. Κατηγορούνται ότι έβαλαν το αγοράκι σε δωμάτιο απομόνωσης  για τιμωρία και το άφησαν μόνο του. Ο 5χρονος, κατά την παραμονή του στο δωμάτιο, έπεσε και τραυματίστηκε, με το προσωπικό να μην κάνει τίποτα για να το βοηθήσει. Αντίθετα συνέχισαν να τον κρατούν κλειδωμένο μέχρι που το παιδί άρχισε να τρώει τα κόπρανά του και να πίνει τα ούρα του. 

Τραγωδία στο Τέξας: 10χρονος σκότωσε τον μικρότερο αδελφό του

Η σχολική περιφέρεια Λίμπερτι εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία διευκρίνιζε ότι αμέσως μετά την καταγγελία οι τρεις εργαζόμενες απομακρύνθηκαν από τα καθήκοντά τους και ξεκίνησε έρευνα από τις εισαγγελικές αρχές. Στη συνέχεια απολύθηκαν και ξεκίνησαν οι νομικές διαδικασίες για την ποινική τους δίωξη. 

Τέξας: Μητέρα βασάνιζε τα παιδιά της - Τα έδενε & τα έβαζε να πιουν χλωρίνη

Οι τρεις γυναίκες προφυλακίστηκαν και ορίστηκε εγγύηση, ύψους 60.000 δολαρίων.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top