Τέξας: Μητέρα βασάνιζε τα παιδιά της - Τα έδενε & τα έβαζε να πιουν χλωρίνη

Πώς δραπέτευσαν και αποκάλυψαν τη φρίκη

Δίδυμα δραπέτευσαν από το σπίτι για να γλιτώσουν από την κακοποίηση της μητέρα τους / Screenshot YouTube

Την απόλυτη φρίκη ζούσαν αδέλφια στο Τέξας. Η μητέρα και ο σύντροφός της τα είχαν δεμένα και τα βασάνιζαν, ενώ φέρεται να τα έβαζαν να πίνουν χλωρίνη. Δύο από τα παιδιά κατάφεραν να ξεφύγουν και να αποκαλύψουν τον εφιάλτη που ζούσαν για χρόνια.

Δύο δίδυμα 16χρονα αδέλφια κατάφεραν να δραπετεύσουν από την κακοποιητική μητέρα τους και τον σύντροφό της που τους έδεναν με χειροπέδες, τους ανάγκαζαν σε απίστευτα βασανιστήρια στο σπίτι τους στο Τέξας.

Η στιγμή που τα δίδυμα αδέλφια δραπετεύουν από το σπίτι κολαστήριο / Βίντεο youtube

Η δραπέτευση των διδύμων καταγράφηκε από βίντεο κάμερας. Σε αυτό φαίνονται να τρέχουν από το σπίτι τους, σε μια προσπάθεια να πείσουν κάποιον να καλέσει την αστυνομία.

βασανιστήρια αδέλφια Τέξας

Τα δύο δίδυμα αδέλφια ηλικίας 16 ετών κατάφεραν να δραπετεύσουν και να ζητήσουν βοήθεια από τους γείτονες / Screenshot YouTube

Τα παιδιά είπαν στην αστυνομία ότι η μητέρα τους και ο φίλος της τους είχαν αφήσει σε ένα δωμάτιο και τους ανάγκασαν να τρώνε τα περιττώματά τους και να πίνουν τα ούρα τους, αρνούμενοι να τους αφήσουν να χρησιμοποιήσουν την τουαλέτα. Μάλιστα, πολλές φορές τα εξανάγκαζαν να πίνουν χλωρίνη ή να τη ρίχνουν στα γεννητικά τους όργανα.

Η γυναίκα που τα βρήκε ανέφερε ότι τα ταΐζαν μόνο ένα σάντουιτς και αυτό μόνο αν ήταν ήσυχα όλη την ημέρα, ενώ αν έκαναν οποιοδήποτε θόρυβο τα άφηναν νηστικά. 

«Ήταν τόσο αδύνατοι και τόσο αδύναμοι. Έμοιαζαν σαν να είχαν περάσει πολλά. Μου είπαν ότι η μαμά τους τους κρατούσε κλειδωμένους στο πλυσταριό, γυμνούς, δεμένους με φερμουάρ από τους αστραγάλους και χειροπέδες από τον καρπό», δήλωσε μάρτυρας.

Τέξας: Συνελήφθησαν η μητέρα και ο φίλος της 

Η αστυνομία της Πολιτείας της Λουιζιάνα εντόπισε τη 40χρονη μητέρα τους και τον 27χρονο φίλο της. Και οι δύο κατηγορούνται για κακούργημα σε ένα παιδί.

Τα δίδυμα νοσηλεύονται και βρίσκονται υπό την κράτηση των Υπηρεσιών Προστασίας Παιδιών.

Τουλάχιστον άλλα πέντε αδέρφια ηλικίας 7 - 14 ετών διασώθηκαν από τους αστυνομικούς, ενώ άλλα τέσσερα αδέλφια έχουν μείνει με συγγενείς στη Λουιζιάνα.

Από τα στοιχεία και τις φωτογραφίες φαίνονταν τα παιδιά γυμνά και δεμένα με χειροπέδες, είχαν βαθιά κοψίματα, μώλωπες και ουλές στους καρπούς και τους αστραγάλους τους, όπως και σε άλλα μέρη του σώματός τους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top