Τέλος το ειδύλλιο Ουκρανής πρόσφυγα με Βρετανό που άφησε σύζυγο και παιδιά

«Πίνει πολύ και έχει ξεσπάσματα»

Βρετανός χώρισε τη γυναίκα του για την Ουκρανή πρόσφυγα που φιλοξενούσαν / Βίντεο από δελτίο του Star (29/5/22)

Άδοξο τέλος είχε το ειδύλλιο ενός Βρετανού με Ουκρανή πρόσφυγα την οποία φιλοξενούσε και έφτασε μάλιστα να αφήσει τη σύζυγό του και τα δύο παιδιά του για να ζήσει τον έρωτα μαζί της. Το ζευγάρι μετά από τέσσερις μήνες χώρισε, μετά από βίαιο επεισόδιο.

Βρετανός εγκατέλειψε τη σύζυγό του για την Ουκρανή πρόσφυγα που φιλοξενούσε

Ο 30χρονος φρουρός ασφαλείας από τη Μ. Βρετανία που σύναψε σχέση με Ουκρανή πρόσφυγα την οποία φιλοξενούσε μετά τον πόλεμο στην Ουκρανία μαζί με τη μακροχρόνια σύντροφό, την εγκατέλειψε τελικά μετά από μια εξαγριωμένη επίθεσή της.

άφησε τη σύζυγό του για Ουκρανή πρόσφυγφα

Ο 30χρονος Τόνι ισχυρίστηκε, σύμφωνα με τη Daily Mail, ότι έδιωξε την 22χρονη καλλονή είχε πρόβλημα αλκοολισμού και ότι χρησιμοποίησε ένα μαχαίρι για να καταστρέψει τοίχο στο σπίτι που ενοικίαζαν. 

Ακόμα, τόνισε ότι η Ουκρανή σύντροφός του προσπαθούσε να παρέμβει στη σχέση με τις κόρες του και ότι ήθελε να είναι πρώτη προτεραιότητά του.

Η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου το περασμένο Σάββατο, στα 30α γενέθλια του Τόνι. Η 22χρονη σε έξαλλη κατάσταση άρχισε να χτυπάει με ένα κατσαδίβι τον τοίχο της κουζίνας, σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε ο νεαρός. Ο Τόνι κάλεσε την αστυνομία και πακέταρε τα προσωπικά αντικείμενα της πρώην αγαπημένης του μέσα σε μαύρες σακούλες σκουπιδιών.

Βρετανός άφησε οικογένειά του για Ουκρανή πρόσφυγα

Βρετανός άφησε οικογένειά του για Ουκρανή πρόσφυγα 2

Τη φιλοξένησε, την ερωτεύτηκε και εγκατέλειψε σύζυγο και παιδιά για τα μάτια της

Ο Τόνι ερωτεύτηκε τη Σοφία λίγες μέρες αφότου άρχισε να ζει μαζί του και την επί 10 χρόνια 28χρονη σύντροφό, τη Λόρνα, η οποία είναι και μητέρα των δύο παιδιών του 3 και 6 ετών.

Αυτός και η πρώην φίλη του έγιναν πρωτοσέλιδα τον Μάιο, αφού άφησε τη Λόρνα και μετακόμισε από το σπίτι της οικογένειας με την ερωμένη του, ώστε να ξεκινήσουν μια νέα ζωή μαζί.

Βρετανός άφησε οικογένειά του για Ουκρανή πρόσφυγα 4

Η 28χρονη μητέρα είχε παραδεχτεί τότε ότι διατηρούσε τις επιφυλάξεις της για τη φιλοξενία της 22χρονης Sofia που κατάφερε να φύγει από το Λβιβ, στο σπίτι τους στο Γιορκσάιρ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top