Βρετανός εγκατέλειψε τη σύζυγό του για την Ουκρανή πρόσφυγα που φιλοξενούσε

«Αυτό ήταν το... ευχαριστώ», δηλώνει η πρώην σύντροφος  

Χώρισε τη σύντροφο του για την Ουκρανή που φιλοξενούσαν

Ένας 29χρονος πατέρας δύο παιδιών χώρισε την επί 10 χρόνια σύντροφο του για τα μάτια της 22χρονη Ουκρανής πρόσφυγα που φιλοξενούσαν στο σπίτι τους.  

Η ιστορία έχει προκαλέσει σάλο στη Μεγάλη Βρετανία, με τη πρώην σύντροφο και μητέρα δύο κοριτσιών 3 και 6 ετών να δηλώνει εξοργισμένη στη Sun, λέγοντας χαρακτηριστικά «Αυτό ήταν το... ευχαριστώ».

Η Lorna Garnett με τα δύο παιδιά της (φωτο instagram)

Η Lorna Garnett με τα δύο παιδιά της (φωτο instagram)

Η Lorna Garnett παραδέχτηκε ότι διατηρούσε τις επιφυλάξεις της για τη φιλοξενία της 22χρονης Sofia που κατάφερε να φύγει από το Λβιβ, στο σπίτι τους στο Γιορκσάιρ. Τελικά αποφάσισε να παρέχει στέγη στην Ουκρανή πρόσφυγα ως ένδειξη ανθρωπιάς στη σκιά των τρομακτικών γεγονότων στην Ουκρανία.  

H Sonya Dobrvlsk

H Sonya Dobrvlsk (φωτο: @sonya_dobrvlsk/Instagram)

“Από την αρχή τον ήθελε και ήταν αποφασισμένη να τον πάρει από μένα”, είπε χαρακτηριστικά για το σύντροφο της, Tony Garnett.  “Δεν την ένοιαζε η καταστροφή που άφησε πίσω της. Όλη η ζωή μου έχει ανατραπεί μέσα σε δύο εβδομάδες… Αυτό ήταν το “ευχαριστώ”, που της πρόσφερα στέγη”, πρόσθεσε.  

Ποιοι είναι οι λόγοι για τους οποίους πρέπει να αποχωρήσεις από μία σχέση

Το νέο ζευγάρι, πάντως, πλέει σε πελάγη ευτυχίας και ζει πλέον μαζί στο σπίτι των γονιών του 29χρονου έως ότου να μετακομίσουν στο νέο τους σπίτι. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top