Βασίλισσα Ελισάβετ: Λιποθύμησε η εξαδέλφη της μέσα στο Ουεστμίνστερ

Κατέρρευσε την ώρα που έμπαινε μέσα το φέρετρο της βασίλισσας

Φρουρός λιποθυμά δίπλα από το φέρετρο της Ελισάβετ / Βίντεο Alpha

Μετά τον φρουρό, ο οποίος δεν άντεξε και λιποθύμησε την ώρα που στεκόταν μπροστά από τον φέρετρο της βασίλισσας Ελισάβετ στο Ουεστμίνστερ, κατέρρευσε και η εξαδέλφη της, λαίδη Gabriella Windsor.

Το περιστατικό σημειώθηκε την ημέρα που το φέρετρο της βασίλισσας μεταφέρθηκε από τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ στο Αββαείο του Ουεστμίνστερ. 

Η λαίδη Γαμπριέλ Ουίνδσορ

Η λαίδη Gabriella Windsor

Η ένταση και η συγκίνηση ήταν πολύ μεγάλη και φαίνεται πως η λαίδη Gabriella δεν άντεξε και την ώρα που έμπαινε το φέρετρο της βασίλισσας Ελισάβετ Β΄ κατέρρευσε, με αποτέλεσμα να επικρατήσει μια μικρή αναταραχή εκεί όπου τα μέλη της βασιλικής οικογένειας στέκονταν και παρακολουθούσαν την τελετή. 

 

 

Ο σύζυγος της λαίδης Γκαμπριέλα, Τόμας Κίνγκστον, φαινόταν να βοηθά κάποιον, ενώ η μητέρα της, Μαρία Χριστίνα, πριγκίπισσα του Κεντ, φαινόταν να κοιτά ανήσυχη προς το μέρος της. Δίπλα της, η Σόφι Γουίνκλμαν και ο σύζυγός της λόρδος Φρέντερικ Ουίνδσορ έδειχναν επίσης ανήσυχοι.

 

 

Στη συνέχεια η λαίδη Gabriella δεν εθεάθη ξανά κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, αν και σύμφωνα με πληροφορίες συνήλθε σύντομα από την αδιαθεσία. Πάντως από τη φωτογραφία με όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας απουσίαζε, ενώ απαθανατίστηκαν ο σύζυγός της, η μητέρα, ο αδελφός και η κουνιάδα της. 

Λαίδη Γκαμπριέλα

Η λαίδη Gabriella παντρεύτηκε το 2019 τον Thomas Kingston

Η σχέση της λαίδης Gabriella με την Ελισάβετ ήταν στενή, καθώς η βασίλισσα ήταν καλεσμένη στον γάμο της με τον Thomas Kingston το 2019.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top