Θάνατος - μυστήριο: Σκωτσέζος λόρδος βρέθηκε νεκρός σε βράχια

O 40χρονος ήταν δεινός σέρφερ και κληρονόμος τεράστιας περιουσίας

Σκωτσέζος λόρδος βρέθηκε νεκρός σε βράχια

Ο θάνατος – μυστήριο ενός λόρδου έχει συγκλονίσει τη Σκωτία τα τελευταία 24ωρα. Mάλιστα, τα βρετανικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για ανεξήγητο γεγονός. 

Συγκεκριμένα, ο 40χρονος Λόρδος του Στράθναβερ, Αλεξάντερ Σάδερλαντ, ο οποίος ήταν δεινός σέρφερ, βρέθηκε νεκρός στα βράχια στη θαλάσσια περιοχή Thurso East, κοντά στο ερειπωμένο κάστρο Thurso του 19ου αιώνα.

«Η σωσίβια λέμβος πήγε γρήγορα στο σημείο και τα εκπαιδευμένα μέλη του πληρώματος κατέβηκαν στη στεριά. Εκεί στα βράχια εντόπισαν το θύμα στον οποίο έκαναν ΚΑΡΠΑ», ανέφερε εκπρόσωπος της ομάδας διάσωσης.

Φίλος του θύματος δήλωσε ότι ο Λόρδος Στράθναβερ, ο οποίος θα γιόρταζε τα 41α γενέθλιά του τον επόμενο μήνα, παρακολουθούσε το μουσικό φεστιβάλ «Tunes in the Dunes» στο Dunnet, το σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Ο Στράθναβερ διατηρούσε επίσης ένα σπίτι λίγα μίλια μακριά στο Thurso East, το οποίο βρίσκεται σε μια κορυφαία τοποθεσία για σέρφινγκ στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ποια η καταγωγή του Λόρδου του Στράθναβερ, Αλεξάντερ Σάδερλαντ

Η γιαγιά του Αλεξάντερ Σάδερλαντ, Ελισάβετ, ήταν η 24η Κόμισσα του Σάδερλαντ και πέθανε το 2019 σε ηλικία 98 ετών.

Ο θάνατος της κόμισσας σήμαινε ότι ο μεγαλύτερος γιος της Άλιστερ έγινε κόμης του Σάδερλαντ, κληρονομώντας το κτήμα 120.000 στρεμμάτων του Κάστρου Ντάνρομπιν στο Σάδερλαντ και ο γιος του Αλεξάντερ τον τίτλο του Λόρδου Στράθναβερ.

Δημοσιευμένα έγγραφα της διαθήκης της Ελισάβετ επιβεβαίωσαν ότι πριν το θάνατό της συνέταξε μια νέα διαθήκη για το μοίρασμα της τεράστιας περιουσίας της, που συντάχθηκε με τη βοήθεια των Farrer & Co, των δικηγόρων της Βασίλισσας. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top