Ισπανία: Άγριος ξυλοδαρμός σε κλαμπ – Νταήδες ξυλοκόπησαν κοπέλες

Έβγαλαν τις ζώνες τους για να τις δείρουν

Ισπανία:Άγριος ξυλοδαρμός σε κλαμπ – Νταήδες ξυλοκόπησαν κοπέλες/Daily Mail

Άγριος ξυλοδαρμός σημειώθηκε σε κλαμπ στην Μαρμπέγια της Ισπανίας, όπου νταήδες έδειραν κοπέλες μπροστά στο έντρομο πλήθος που παρακολουθούσε το σκηνικό με κομμένη την ανάσα. 

Οι άντρες οι οποίοι καταγράφονται στο βίντεο που δημοσιεύεται στην Daily Mail είναι μέλη του προσωπικού στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης. Τονίζεται ότι ενώ βρίσκονταν έξω από το κλαμπ εξαπολύουν επίθεση κατά των νεαρών γυναικών. 

Σημειώνεται ότι οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μάρτυρας είπε πως οι κοπέλες είχαν εκδιωχθεί από το κλαμπ λόγω πρόκλησης αναστάτωσης, ωστόσο αυτό το ενδεχόμενο δεν έχει επιβεβαιωθεί. 

Σοκαριστικό βίντεο: Ηλικιωμένη χτύπησε αεροσυνοδό επειδή της πήρε το ποτό

Στο σοκαριστικό βίντεο καταγράφεται ένας από τους πορτιέρηδες να σπρώχνει με δύναμη μία κοπέλα και να σηκώνει μια άλλη στα χέρια του, να ρίχνει στο έδαφος μια άλλη κοπέλα και να τη χτυπά αλύπητα. 

Ισπανία: Άνδρας αποπειράθηκε να πνίξει τη σύντροφό του σε σιντριβάνι

Μάλιστα ένας πορτιέρης δε δίστασε να βγάλει τη ζώνη του και να απειλήσει γυναίκες που κατευθύνθηκαν προς την είσοδο του νυχτερινού καταστήματος για να ζητήσουν το λόγο και να διαμαρτυρηθούν για την άνευ προηγουμένου συμπεριφορά.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top