Πέθανε γνωστός Βραζιλιάνος bodybuilder που έκανε ενέσεις λαδιού στους μύες

Ήθελε να γίνει σαν τον Σβαρτσενέγκερ

Πέθανε Βραζιλιάνος Bodybuilder Που Έκανε Ενέσεις Λαδιού

Ένας Βραζιλιάνος bodybuilder που έκανε μόνος του ενέσεις λαδιού για να έχει μεγαλύτερους μύες άφησε την τελευταία του πνοή στα 55 του χρόνια.

Ο Valdir Segato χρησιμοποιούσε δυνητικά θανατηφόρες ενέσεις Synthol για χρόνια, διακινδυνεύοντας την υγεία του, προκειμένου να αποκτήσει τεράστιους δικέφαλους μυς, θωρακικούς και ραχιαίους.

Ο Segato είχε δηλώσει ότι είχε εμπνευστεί το κορμί του από τον Arnold Schwarzenegger και φανταστικούς χαρακτήρες, όπως ο Hulk.
«Με αποκαλούν Hulk, Schwarzenegger και He-Man και αυτό μου αρέσει. Έχω διπλασιάσει τους δικέφαλους μυς μου, αλλά εξακολουθώ να θέλω να γίνω πιο ογκώδης», είχε πει το 2016, σύμφωνα με την Daily Mail.

νεκρός bodybuilder

πέθανε Βραζιλιάνος bodybuilder

Πριν από έξι χρόνια, τον είχαν προειδοποιήσει ότι θα αντιμετώπιζε ακρωτηριασμό ή  νευρική βλάβη και μυϊκή παραμόρφωση, ως αποτέλεσμα των ενέσεων, εάν συνέχιζε να τις χρησιμοποιεί. Ωστόσο, παρά τις προειδοποιήσεις, εξακολουθούσε να κάνει ενέσεις λαδιού στον εαυτό του. Ο δικέφαλός του ανατινάχτηκε έως και 23 ίντσες! Τον αποκαλούσαν «το τέρας» στους δρόμους και ήταν περήφανος για τον τίτλο του.

Ο Valdir Segato είχε 1,7 εκατομμύρια ακόλουθους στο TikTok.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top