Telegram: Το σχέδιο εκκένωσης Πούτιν εάν ηττηθεί στην Ουκρανία

«Έχει επίγνωση της πιθανότητας μιας απότομης αλλαγής της διάθεσης στη χώρα»

Βλάντιμιρ Πούτιν

Ο Βλάντιμιρ Πούτιν και οι φίλοι του προετοιμάζονται να φύγουν από τη Ρωσία σε περίπτωση που ο στρατός του ηττηθεί στην Ουκρανία, σύμφωνα με ένα κανάλι Telegram που ισχυρίζεται ότι η πληροφορία προέρχεται από το Κρεμλίνο.

Πρόκειται για το ίδιο κανάλι, το οποίο έχει ισχυριστεί ότι ο Ρώσος Πρόεδρος έχει αρκετά προβλήματα υγείας.

Ταξίδι – αστραπή στη Ρωσία για Ερντογάν: Θα συναντηθεί με τον Πούτιν

Όπως αναφέρει το κανάλι General SVR, το οποίο φέρεται να διαχειρίζεται πρώην αξιωματούχος της ρωσικής υπηρεσίας πληροφοριών, με την Ουκρανία να προετοιμάζεται να ξαναπάρει τη Χερσώνα και την οικονομία του να καταρρέει, ο Πούτιν «έχει επίγνωση της πιθανότητας μιας απότομης αλλαγής της διάθεσης στη χώρα».

La Stampa: Η Ρωσία ζήτησε από τη Λέγκα να αποσύρει τους υπουργούς της

Την περασμένη εβδομάδα, το κανάλι ανέφερε ότι ο 69χρονος υπέφερε από «σοβαρή ναυτία» κατά τη διάρκεια της νύχτας, με τους γιατρούς στο κρεβάτι του για περίπου τρεις ώρες.

Αντιδράσεις για τη φωτογράφιση του ζεύγους Ζελένσκι στη Vogue

Σε συνέχεια αυτής της αναφοράς, ισχυρίζονται ότι «ο ίδιος ο Πούτιν και το περιβάλλον του ετοιμάζουν σχέδια για εκκένωση από τη Ρωσία».

Ανόβερο: Τέλος το ζεστό νερό σε όλα τα δημόσια κτήρια

Μάλιστα, θεωρείται ότι οποιοδήποτε αεροπλάνο που μεταφέρει τον Πούτιν και την οικογένειά του από τη Ρωσία μπορεί να κατευθυνθεί προς τη Συρία.

CIA: «Ο Πούτιν χαίρει άκρας υγείας»

Σημειώνεται, ωστόσο, οποιαδήποτε πτήση από τη Ρωσία στη Συρία, ωστόσο, θα πρέπει να περάσει μέσω του εναέριου χώρου της Τουρκίας, μέλους του ΝΑΤΟ.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top