Και σεξουαλικό σκάνδαλο με τον Μπόρις Τζόνσον! 

Γυναίκα τον κατηγορεί ότι την εκμεταλλεύθηκε όταν ήταν δήμαρχος     

Ένα ακόμα σκάνδαλο έρχεται να βαρύνει τον Μπόρις Τζόνσον. Αυτή τη φορά, καταγγέλλεται για κατάχρηση εξουσίας την περίοδο που ήταν δήμαρχος, προκειμένου να έχει σεξουαλικές σχέσεις με μια γυναίκα, υπέρ της οποίας μεσολάβησε για να προσληφθεί. 

Eπίσπευση της αντικατάστασης του Μπόρις Τζόνσον εξετάζoυν οι Συντηρητικοί

Όπως ανέφερε η Αντιόπη Σωτηρίου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, o  Τζόνσον φεύγει, όχι όμως  και τα σκάνδαλα, την ώρα μάλιστα που η κούρσα για τη διαδοχή του κορυφώνεται, με 9 μνηστήρες ως τώρα για την ηγεσία των Τόρις. 

Βρετανία: Αυτοί είναι οι πιθανοί διάδοχοι του Μπόρις Τζόνσον

Οι Sunday Times αποκαλύπτουν καταγγελία γυναίκας, που ισχυρίζεται ότι το 2008, όταν ήταν δήμαρχος Λονδίνου, παντρεμένος με 4 παιδιά, «καταχράστηκε την εξουσία» του για να συνάψει μαζί της σεξουαλική σχέση και έπειτα προσπάθησε να τη διορίσει στο δημαρχείο, χωρίς επιτυχία. 

Η καταγγέλλουσα, που δεν κατονομάζεται, τον συνάντησε το 2017, όταν ήταν υπουργός Εξωτερικών, εν μέσω του κινήματος #MeToo. Ηχογράφησε κρυφά τη συζήτησή τους. Εκείνος παραδέχτηκε ό,τι συνέβη και απολογήθηκε, ενώ εκείνη ξεκαθάρισε πως «θα υπερασπιστεί τον εαυτό της». 

Παραιτήθηκε ο Μπόρις Τζόνσον - Τι είπε στο διάγγελμά του

Το δημοσίευμα γράφει ότι αυτό είναι ακόμη ένα παράδειγμα άσκησης πολιτικής επιρροής από τον  Τζόνσον, για να προωθήσει γυναίκες με τις οποίες είχε σεξουαλική σχέση, όπως τη νυν σύζυγό του Κάρι Σίμοντς και την πρώην ερωμένη του Τζένιφερ Αρκιούρι.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top