Σπάνια περίπτωση: Γέννησε δίδυμα που συνέλαβε με μια εβδομάδα διαφορά!

Τι είναι η επικύηση

Απίστευτη και σπάνια ιατρική περίπτωση στις ΗΠΑ. Μία γυναίκα έμεινε έγκυος, ενώ κυοφορούσε ήδη ένα αγοράκι. 

Η Κάρα και ο σύζυγός της Μπλέικ έμειναν άναυδοι όταν η γυναικολόγος τους ανακοίνωσε ότι η 30χρονη έμεινε έγκυος, ενώ ήταν ήδη… έγκυος. 

«Ο σύζυγός μου ήρθε μαζί μου στο δεύτερο ραντεβού. Ήμουν πολύ αγχωμένη, φοβόμουν πως δε θα χτυπά η καρδιά του. Ακούσαμε, λοιπόν, τον χτύπο της καρδιάς του μωρού, ήταν μεγάλη ανακούφιση. Ήμουν πραγματικά χαρούμενη, όταν λέει η γυναικολόγος: "Θέλετε να ακούσετε και τον χτύπο της καρδιάς του άλλου μωρού;". Και είμαστε και οι δύο: "Τι; Τι εννοείς;», δήλωσε η μητέρα για τη στιγμή που έμαθε ότι είναι έγκυος σε δύο παιδιά. 

έμεινε έγκυος ενώ ήταν ήδη έγκυος

Η νεαρή καθηγήτρια μαθηματικών έχει ήδη έναν μεγαλύτερο γιο. Είχε αρχίσει να χάνει τις ελπίδες της για δεύτερη εγκυμοσύνη, αφού είχε ήδη τρεις αποβολές.  Ωστόσο, η ευτυχία της χτύπησε διπλά την πόρτα. 

Τώρα, το ευτυχισμένο ζευγάρι μοιράζεται τις οικογενειακές του στιγμές με τους τρεις γιους του... στο tik tok, ενώ κάποια από τα βιντεό τους έχουν γίνει viral.

έγκυος - σπάνια περίπτωση

Τι είναι η επικύηση

Η σύλληψη κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ονομάζεται επικύηση και πρόκειται για μια σπάνια γυναικολογική περίπτωση.

Η επικύηση συμβαίνει, όταν ένα άλλο ωάριο γονιμοποιείται και εμφυτεύεται στη μήτρα ημέρες ή ακόμη και εβδομάδες μετά το πρώτο, με αποτέλεσμα μια δεύτερη εγκυμοσύνη.

Η επικύηση ενδέχεται να συμβαίνει σε διάφορα θηλαστικά, όπως είναι τα τρωκτικά, τα κουνέλια, τα πρόβατα, τα άλογα και τα μαρσιποφόρα.



 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top