Εμπρηστικός ο Μεντβέντεφ: Να συρθούν να ζητήσουν διαπραγματεύσεις οι ΗΠΑ

«Οι σχέσεις της Ρωσίας με τις ΗΠΑ είναι στο μηδέν»

Οι ρωσικές επιθέσεις συνεχίζουν να κλιμακώνονται στα πεδία της μάχης στην Ουκρανία / ΕΡΤ

Στο απόλυτο μηδέν βρίσκονται οι σχέσεις μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας, σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας και πρώην πρόεδρο της χώρας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ.

Μιλώντας για την προοπτική περαιτέρω διαπραγματεύσεων για τις πυρηνικές συνθήκες, ο στενός σύμμαχος του Πούτιν δήλωσε πως - ως άτομο που είχε άμεση σχέση με τη START-3 και την υπέγραψε το 2010 - θεωρεί ότι είναι η πλέον ακατάλληλη ώρα για νέες διαπραγματεύσεις.

H τούμπα του Τζο Μπάιντεν με το ποδήλατο

«Δεν έχουμε καθόλου σχέσεις με τις ΗΠΑ στην παρούσα φάση. Βρίσκονται στο μηδέν», είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως δεν χρειάζεται να τα ξεπαγώσουν άμεσα.

Βρετανία: «Να ετοιμαστούμε να πολεμήσουμε και πάλι στην Ευρώπη»

«Και δεν χρειάζεται να τα ξεπαγώσουν σήμερα. Και δεν χρειάζεται ακόμη να διαπραγματευτούμε μαζί τους. Αφήστε τους να τρέξουν ή να συρθούν και να το ζητήσουν. Και θα το εκτιμούν ως ιδιαίτερη χάρη», πρόσθεσε. 

Ένα βήμα πριν την κατάκτηση του Ντονμπάς οι Ρώσοι 

Τον έλεγχο του Μετόλκιν, ενός χωριού στην περιφέρεια του Σεβεροντονέτσκ, όπου είναι η πόλη - κλειδί του Ντονμπάς, την οποία η Ρωσία προσπαθεί να θέσει πλήρως υπό τον έλεγχό της εδώ και εβδομάδες, έχασε σήμερα η Ουκρανία

Στόλτενμπεργκ: Ο πόλεμος που εξαπέλυσε η Ρωσία ίσως διαρκέσει «χρόνια»

«Δυστυχώς δεν ελέγχουμε πλέον το Μετόλκιν», δήλωσε ο Σέρχι Χαϊντάι, κυβερνήτης της επαρχίας Λουχάνσκ σε ανακοίνωσή του.

Με την κατάληψη του χωριού αυτού, το οποίο πριν από τον πόλεμο μετρούσε περίπου 1.000 κατοίκους, οι Ρώσοι κάνουν ακόμη ένα βήμα στην προέλασή τους μέσα και γύρω από το Σεβεροντονέτσκ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top