Σικελία: Σκότωσε την κόρη της, την έθαψε και είπε ότι την απήγαγαν

Η παιδοκτόνος φέρεται να ζήλευε τη νέα σύντροφο του πρώην συζύγου της

Σκηνές αρχαίου δράματος εκτυλίχθηκαν στη Σικελία. Μια νεαρή μητέρα σκότωσε την μόλις πέντε ετών κορούλα της και την έθαψε 200 μέτρα μακριά από το σπίτι τους. Προηγουμένως είχε ισχυριστεί ότι ένοπλοι απήγαγαν το παιδί της. 

Τα ουρλιαχτά του πατέρα της μικρής Ελένα που βρήκε τραγικό θάνατο από την ίδια τη μητέρα «σπάνε» καρδιές. Μόλις ανακάλυψε τη φρικτή αλήθεια: η πρώην σύζυγός του σκότωσε την κορούλα τους.

Ιταλία: σκότωσε την κόρη της

Τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης αποκαλούν την 23χρονη παιδοκτόνο, Μαρτίνα Πάτι, «σύγχρονη Μήδεια». Η γυναίκα κατήγγειλε αρχικά στην αστυνομία ότι ένοπλοι είχαν απαγάγει το παιδί της. Μάλιστα, σύμφωνα με όσα ανέφερε η πρώην πεθερά της, την ώρα που μιλούσε με τον πατέρα του παιδιού, η γυναίκα ούρλιαζε και φώναζε ότι τη σημάδεψαν με πιστόλι.

Ιταλία - παιδοκτόνος

Η παιδοκτόνος μετά από πολύωρη ανάκριση ομολόγησε τελικά ότι σκότωσε την κορούλα της, λίγα λεπτά αφού την είχε παραλάβει από τον παιδικό σταθμό, και υπέδειξε στους αστυνομικούς στον τόπο όπου την είχε θάψει. Το σημείο ήταν περίπου 200 μέτρα από το σπίτι της.

Ιταλία - σκοτωσε την κόρης της

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 23χρονη δολοφόνησε το ίδιο της το παιδί, καθώς φέρεται να ζήλευε τη σχέση που είχε η μικρούλα με τη νέα σύντροφο του πατέρα της.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top