Φρίκη στην Κύπρο: Έκαψε ζωντανό τον θείο του - Νεκρός ο δράστης

Με εγκαύματα στο νοσοκομείο ακόμα δύο άτομα

Φρικτό έγκλημα στην Κύπρο. Άνδρας έβαλε φωτιά στο σπίτι όπου έμενε ο θείος του, με αποτέλεσμα να καεί ζωντανός. Στο οίκημα βρίσκονταν ακόμα δύο γυναίκες, οι οποίες τραυματίστηκαν. Ο φερόμενος δράστης διέφυγε οπλισμένος, όμως λίγη ώρα αργότερα, εντοπίστηκε νεκρός σε χωράφι.

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Πύργου Λεμεσού, μετά τη φρικτή δολοφονία ηλικιωμένου μέσα στο σπίτι του, τον οποίο έκαψε ζωντανός ο ανιψιός του.

Σύμφωνα με πλήροφορίες του sigmalive, ο 59χρονος φερόμενος δράστης  πήγε στο σπίτι του θείου του κρατώντας ένα κυνηγετικό όπλο και ένα με μπιτόνι με βενζίνη. Ο φερόμενος δράστης περιέλουσε το σπίτι με την εύφλεκτη ύλη και του έβαλε φωτιά, με τον φρικτό θάνατο του 76χρονου. Η σορός του εντοπίστηκε στο μπαλκόνι.

Στο οίκημα εκείνη την ώρα βρίσκονταν ακόμα δύο γυναίκες, η θεία του δράστη και μια φίλη της, οι οποίες μεταφέρθηκαν με εγκαύματα στο νοσοκομείο.

Ο 59χρονος κατάφερε να ξεφύγει οπλισμένος. Τελικά οι Αρχές τον εντόπισαν νεκρό μέσα σε χωράφι, περίπου ένα χιλιόμετρο μακριά από το σπίτι της τραγωδίας. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις αυτοκτόνησε.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι που τον οδήγησαν σε αυτή την πράξη.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top