Ουκρανία: Στο Κίεβο την Κυριακή του Πάσχα ο Μπλίνκεν

Το ανακοίνωσε ο ίδιος ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι

Οι Ρώσοι σφυροκόπησαν την περιοχή γύρω από το εργοστάσιο Αζοφστάλ στην Μαριούπολη, όπου κρύβονται μανάδες με μωρά παιδιά και έπληξαν την Οδησσό με φονικούς πυραύλους

Στο Κίεβο θα βρίσκεται την Κυριακή του Πάσχα ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Άντονι Μπλίνκεν, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

«Αύριο, Αμερικανοί αξιωματούχοι θα μεταβούν στη χώρα μας: Θα συναντηθώ με τον υπουργό Άμυνας και τον Άντονι Μπλίνκεν», δήλωσε ο Ζελένσκι, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης τύπου που οργανώθηκε σε έναν σταθμό του μετρό σε κεντρική πλατεία του Κιέβου.

Ουκρανία: Πέντε νεκροί από πυραυλικό πλήγμα στην Οδησσό 

Πρόκειται για την πρώτη επίσημη επίσκεψη εκπροσώπων της αμερικανικής κυβέρνησης στην Ουκρανία από τις 24 Φεβρουαρίου.

Οι Ρώσοι κατέλαβαν θέσεις στο Ντονμπάς - Αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις

Εξάλλου, ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι τάχθηκε εκ νέου υπέρ του να συναντηθεί με τον Ρώσο ομόλογό του, Βλαντίμιρ Πούτιν, «για να τερματιστεί ο πόλεμος».

Αλίνα Καμπάεβα: Αγνώριστη η κρυφή ερωμένη του Πούτιν

Μαριούπολη, κατεστραμμένο κτίριο

Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι τάχθηκε εκ νέου υπέρ του να συναντηθεί με τον Ρώσο ομόλογό του, Βλαντίμιρ Πούτιν, «για να τερματιστεί ο πόλεμος» / Φωτογραφία: ΑP

«Πιστεύω πως εκείνος που ξεκίνησε αυτόν τον πόλεμο μπορεί να βάλει ένα τέλος σε αυτόν», είπε ο Ζελένσκι, σημειώνοντας πως δε φοβάται να συναντήσει τον Πούτιν, εάν αυτό θα βοηθήσει στο να επιτευχθεί μια ειρηνευτική συμφωνία μεταξύ της Ρωσίας και της Ουκρανίας.

Daily Mail για Πούτιν: H εμφάνιση που πυροδότησε τις φήμες για καρκίνο

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top