Daily Mail για Πούτιν: H εμφάνιση που πυροδότησε τις φήμες για καρκίνο

Τι συμβαίνει με την υγεία του Προέδρου της Ρωσίας

Οι δυνάμεις της Μόσχας έχουν καταλάβει τη Μαριούπολη, ενημέρωσε τον Βλαντιμίρ Πούτιν ο Ρώσος υπουργός Άμυνας, Σεργκέι Σοϊγκού

Φήμες για την υγεία του Βλάντιμιρ Πούτιν έχει πυροδοτήσει η πρόσφατη εμφάνισή του με τον υπουργό Άμυνας της Ρωσίας, Σεργκέι Σοϊγκού.

Ο Ρώσος Πρόεδρος, όπως μπορεί να δει κανείς στη φωτογραφία που δημοσιεύει και αναλύει η Daily Mail, δείχνει πρησμένος, κρατώντας σφιχτά με το χέρι του το τραπέζι και σκυφτός, κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής του συνάντησης με τον Σοϊγκού.

Ο Ρώσος Υπουργός Άμυνας έπαθε καρδιακή προσβολή από «μη φυσικά αίτια»

Ουκρανία: Φόβοι για 9.000 νεκρούς αμάχους θαμμένους στη Μαριούπολη

Οι φήμες περί μάχης του Βλάντιμιρ Πούτιν με τον καρκίνο ξέσπασαν ξανά, αν και το Κρεμλίνο έχει διαψεύσει στις αρχές Απριλίου πληροφορίες της ανεξάρτητης ιστοσελίδας Proekt ότι ο Ρώσος Πρόεδρος πάσχει από καρκίνο του θυρεοειδούς.  

Ρωσία για Αζοφστάλ: Υψώστε λευκές σημαίες και μπορείτε να φύγετε

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα, σε μια σπάνια ζωντανή μετάδοση, ο Πούτιν ισχυρίστηκε πως η Ρωσία «απελευθέρωσε» την πολιορκημένη Μαριούπολη, διατάζοντας μάλιστα τον υπουργό Άμυνας να σφραγίσει όλες τις οδούς έξω από τις χαλυβουργίες Azovstal όπου έχουν καταφύγει οι Ουκρανοί ώστε «να μην μπορεί να περάσει ούτε μύγα».

«Ένας υγιής πρόεδρος δε θα χρειαζόταν να βάζει δύναμη για να σταθεί όρθιος»

Ανάλογη είναι και η εκτίμηση του καθηγητή Έρικ Μπάτσι, ειδικού στη γλώσσα του σώματος από το Texas Tech University, που δήλωσε στην Sun Online.

Οι Ρώσοι υποστηρίζουν πως κατέλαβαν την Μαριούπολη - Τι λέει ο Πούτιν

«Είναι ένας εκπληκτικά αποδυναμωμένος Πούτιν σε σύγκριση με τον άνθρωπο που βλέπαμε ακόμη και πριν από λίγα χρόνια. Ένας υγιής πρόεδρος δε θα χρειαζόταν να στηρίζεται με το χέρι του για να κρατηθεί όρθιος και δε θα ανησυχούσε για το αν θα κρατούσε και τα δυο του πόδια στο έδαφος», τονίζει.

Βλάντιμιρ Πούτιν

Το Κρεμλίνο έχει διαψεύσει στις αρχές Απριλίου πληροφορίες της ανεξάρτητης ιστοσελίδας Proekt ότι ο Ρώσος Πρόεδρος πάσχει από καρκίνο του θυρεοειδούς - Εδώ σε φωτογραφία στο γραφείο του στις 22 Απριλίου 2022 / Πηγή: AP

«Αυτό δεν είναι το πορτρέτο ενός υγιούς Πούτιν αλλά ενός που εμφανίζεται όλο και πιο αδύναμος και μόλις και μετά βίας μπορεί να κρατηθεί όρθιος σε ένα μικρό τραπέζι συσκέψεων», αναφέρει.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top