Έγγραφα «φωτιά»: Οι Ρώσοι σχεδίαζαν ο πόλεμος να κρατήσει 15 ημέρες!

Η Κίνα ήξερε για την ρωσική εισβολή και ζήτησε να ... καθυστερήσει!

Κανείς δεν μπορεί ακόμα να καταλάβει γιατί ξεκίνησε αυτός ο ανελέητος πόλεμος - Οι Ουκρανοί προσπαθούν με αγώνα να υπερασπιστούν την πατρίδα και την ελευθερία τους - Όλα όσα συνέβησαν σήμερα σε Χάρκοβο και Κίεβο, από το Κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star (2/3/22)

Την ώρα που το μέτωπο του πολέμου στην Ουκρανία συνεχίζει να δοκιμάζεται για 7η συνεχόμενη μέρα, σοκαριστικά στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα σχετικά με την ρωσική εισβολή. 

H Ρωσία σφυροκοπεί τις πόλεις - κλειδιά  στην Ουκρανία 

Σύμφωνα το ουκρανικό Κέντρο Στρατηγικών Επικοινωνιών και Ασφάλειας Πληροφοριών, οι Ουκρανοί έχουν κατασχέσει έγγραφα, τα οποία λένε πως η Ρωσία σχεδίασε ο πόλεμος να διαρκέσει 15 μέρες και συγκεκριμένα από τις 20 Φεβρουαρίου έως τις 6 Μαρτίου. 

Νέες κυρώσεις από τις ΗΠΑ κατά της Ρωσίας 

Υπενθυμίζεται πως ο ρωσικός στρατός εισέβαλε στην Ουκρανία τα ξημερώματα της 24ης Φεβρουαρίου, μετά από διάγγελμα που απηύθυνε ο Βλαντιμίρ Πούτιν. 

Σε φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φαίνονται τα σχετικά έγγραφα, τα οποία δείχνουν να έχουν πάρει την έγκριση των ρωσικών αρχών από τις 18 Ιανουαρίου!

Βόμβα από τους New York Times: Η Κίνα ήξερε ότι θα γίνει πόλεμος, και ζήτησε να … καθυστερήσει!

Παράλληλα, ένα δημοσίευμα των New York Times αποκαλύπτει πως η Κίνα όχι μόνο γνώριζε για την ρωσική εισβολή, αλλά φρόντισε και να καθυστερήσει!

ΓΣ ΟΗΕ: «Απαιτούμε» να σταματήσει η επίθεση της Ρωσίας στην Ουκρανία      

Αξιωματούχους της κυβέρνησης Μπάιντεν και ένας Ευρωπαίος δηλώνουν πως οι ανώτεροι Κινέζοι αξιωματούχοι είχαν ζητήσει από τη ρωσική πλευρά στις αρχές Φεβρουαρίου να μην εισβάλει στην Ουκρανία πριν από το τέλος των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων στο Πεκίνο!

Ο κρυφός πλούτος του Πούτιν – Πόση είναι η περιουσία του Ρώσου Τσάρου

Σύμφωνα με τους Times, έκθεση των δυτικών μυστικών υπηρεσιών αποδεικνύει ότι ανώτεροι Κινέζοι αξιωματούχοι ήξεραν σε έναν βαθμό για τα σχέδια ή τις προθέσεις του Πούτιν να εισβάλει στην Ουκρανία, πολύ πριν εισβάλλει ο στρατός στη χώρα στις 24/2. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top