Ουκρανία: Ποδηλάτης πέφτει νεκρός μετά από βομβαρδισμό

Συγκλονίζουν οι σκληρές εικόνες του πολέμου στην Ουκρανία

Ο δημοσιογράφος του Star, Σπύρος Λάμπρου, μεταδίδει ζωντανά τις εξελίξεις από την Ουκρανία - Όσα είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Απίστευτες εικόνες καταγράφονται στην Ουκρανία μετά τη ρωσική στρατιωτική εισβολή, σήμερα τα ξημερώματα.  

Νεκροί και τραυματίες μεταξύ των αμάχων καταγράφονται συνεχώς στην ανατολική Ουκρανία. Το υπουργείο Εσωτερικών ανακοίνωσε τον θάνατο 40 Ουκρανών στρατιωτών και 10 αμάχων, ωστόσο οι εικόνες πολέμου που βλέπουμε προϊδεάζουν για πολύ μεγαλύτερο αριθμό θυμάτων.

Δείτε το ρεπορτάζ της Δέσποινας Μανδελενάκη στο μεσημεριανό δελτίο του Star 

Πόλεμος στην Ουκρανία: Εκρήξεις και βομβαρδισμοί- Νεκρό παιδί στο Χάρκοβο

Βίντεο στα social media καταγράφουν τη σκληρή πραγματικότητα στην Ουκρανία, όπως αυτό που ανέβασε χρήστης στο Twitter. Δείχνει τον θάνατο αμάχου ποδηλάτη στην πόλη  Ουμάν. Ο άνδρας έκανε ποδήλατο αμέριμνος. Το τοπίο άλλαξε μετά από τον βομβαρδισμό που καταγράφηκε ζωντανά και λίγο μετά ο ποδηλάτης κείτοταν νεκρός.

Οι Ουκρανοί φαίνεται πως αντιστέκονται σθεναρά στα χωριά της ανατολικής Ουκρανίας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου του Star, Σπύρος Λάμπρου, που βρίσκεται στη Μαριούπολη.

Το σχέδιο του Πούτιν είναι καταλάβει τη Μαριούπολη, το Ντόνεσκ και το Χάρκοβο, να φτάσει μέχρι και την Οδησσό και να δημιουργήσει ένα ανεξάρτητο κράτος. Οι Ουκρανοί προσπαθούν να σώσουν το Κίεβο, με μια ζώνη άμυνας που έχουν στήσει στο ποτάμι. Αν χάσουν αυτό το σημείο, οι Ρώσοι σε τρεις ώρες, θα είναι στο Κίεβο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top